#Madrid –

Ministrul Locuinței, Transporturilor și Infrastructurii din Comunitatea Madrid, Jorge Rodrigo, l-a informat pe primarul orașului San Fernando de Henares că, în mod previzibil, în luna septembrie străzile zonei afectate de lucrările la linia 7B a Metroului va fi clar pentru ca locuitorii și comercianții să-și recapete treptat normalitatea.

Consilierul a dorit să țină primele două întâlniri instituționale cu locuitorii afectați de lucrările de pe linia de metrou 7B și astăzi cu primarul orașului, Francisco Javier Corpa, căruia i-a exprimat dorința de a „realiza un angajament reciproc de a face totul în termen. de competența Consiliului Local San Fernando de Henares și a Comunității Madrid, pentru a găsi cât mai curând posibil o soluție cât mai rapidă, satisfăcătoare și definitivă.”

În cadrul întâlnirii, desfășurată la consiliul străzii Maudes, Jorge Rodrigo și consilierul adjunct, José María García, au transmis primarului angajamentul lor față de colaborarea instituțională, de a lucra împreună, într-un cadru de înțelegere și bunăvoință.

Aceștia au reamintit, de asemenea, că, în întâlnirea de ieri cu Platforma Vecinii Afectați Rafael Alberti-Presa, Guvernul Comunității Madrid a promis că va extinde plata chiriilor către familii în timp ce se prelucrează, în cel mai scurt timp posibil, procesul-verbal de plată a indemnizaţiile care rămân de plătit.

Sursa: Comunitatea Madrid – Rodrigo îi transferă primarului din San Fernando de Henares angajamentul de a curăța străzile afectate de 7B în septembrie