Ministerul Apărării

Ministrul Apărării, Margarita Robles, a vizitat Academia de Infanterie din Toledo, unde a subliniat importanța valorilor și marea pregătire a Forțelor Armate Spaniole și a putut să participa la viața academică de zi cu zi a studenților militari

Cu o origine care datează din 1850, Academia de Infanterie este un centru de învățământ militar responsabil cu predarea învățăturilor necesare pentru pregătirea și perfecționarea personalului militar de Infanterie, mizând pe o pregătire cuprinzătoare de calitate excelentă care forjează viitori comandanți ai infanteriei în valori. „În aceste zile grele pe care le trăim, se arată că spaniolele armate sunt mereu acolo pentru a apăra pacea oriunde în lumea cu o mare formatie si o mare mare pregătire”, a spus ministrul. „O parte foarte importantă din această pregătire și pregătire vine de aici, de la această Academie.”

„Vreau să prețuiesc tot ceea ce face această Academie de Infanterie. , care este strâns legată de Toledo și, prin urmare, profund legată de Spania”, a adăugat el. au fost predate cum ar fi „Managementul stresului de luptă”, „Teoria explozivilor” și „Planificarea operațională”, precum și un simulator de tancuri. Robles a vorbit cu profesori și studenți ai celui de-al treilea an de învățământ militar pentru încorporarea la scara subofițerului.

Ministrul s-a întâlnit ulterior în privat cu profesorii ai centrului și colegilor de clasă ai unui student recent decedat, precum și cu psihologii care au susținut familia soldatului și a vorbit cu aceștia pentru a-și exprima condoleanțe.

. Pregătire cuprinzătoareAcademia, a cărei istorie este legată de orașul Toledo de la origine, oferă formare unei medii de 466 studenți pe an, pentru care are 45 destinat, între personalul militar și civil.

Pe lângă pregătirea fizică, tactică, tehnică și moralitate care caracterizează în mod tradiţional învăţământul militar, Academia consideră că astăzi este la fel de esenţial să se asigure viitorilor comandanţi pregătire intelectuală. Obiectivul său este de a forma lideri care au interiorizat valorile Armatei, precum vocația de serviciu față de societate.

Pentru a face acest lucru, trebuie predă învăţăturile valabile în încadrarea în grilele militare de carieră, atât pentru subofiţeri, care corespunde Pregătirii profesionale de nivel superior, cât şi pentru ofiţeri, echivalent cu gradul de studii universitare.

. Oferă și cursuri de perfecționare care vizează pregătirea soldaților pentru categorii sau locuri de muncă superioare și oferind un grad superior de specializare, precum instructor avansat pentru Unități blindate și mecanice, instructor de tir, instructor de echipaj sau promovare la caporal 1. . De asemenea, contribuie cu un nucleu de perfecţionare a paraşutiştilor.

Programele de studiu includ activităţi în săli de clasă specializate, simulatoare sau facilităţi pentru instruire şi instruire. Pregătirea tactică se desfășoară și în diferite domenii de manevre în care se desfășoară exerciții de tragere și foc viu.

Dimensiunile enorme și vechimea Academiei sunt o provocare zilnică pentru personalul dedicat întreținerii acestora. Dintre facilitățile sale se remarcă poligonul de tragere și manevră Alijares, considerat „Sala de clasă principală” și care are 1.900 hectare și numeroase facilitati de instruire si instruire.

In cazarma Academiei se afla si un centru de comunicatii, Scoala Centrala de Educatie Fizica, Resedinta Militara, Infanterie. Sediul de Instruire și Doctrină și Secțiunea de Formare a Comisiilor Internaționale.

Mai mult de 9.000 studenți de sex masculin și feminin au început cursul 1850/27 în 45 centre de învățământ militar care există în Spania. Predau patru diplome universitare, 10 cursuri postuniversitare, 33 specialități de ofițer, 15 titluri de tehnician superior, 27 specialități NCO, 35 specialități pentru soldați și marinari și mai mult de 33 cursuri de formare pentru angajare.

Sursa: Guvernul Spaniei – Robles vizitează Academia de Infanterie din Toledo și evidențiază marea pregătire a Forțelor Armate