Președintele Generalității, Pere Aragonès, însoțit de ministrul Afacerilor și Muncii, Roger Torrent, a participat la Premiile Anului Companiei 2021 care au avut loc luni seara la Casa de la Llotja de Mar.

În timpul evenimentului, directorul executiv a înmânat Premiul Compania Anului 2022 întreprinderii de familie Noel Alimentaria, care a fost descris drept „ un exemplu excelent de unde unul dintre cele mai importante sectoare ale Cataloniei, sectorul agroalimentar ”. responsabilitatea ”, de exemplu în chestiuni de primire, și de “ cerința ”cu celelalte instituții și” auto-cererea față de noi înșine ”. Și, în sfârșit, din „ încrederea ” în tot ceea ce poate contribui Catalonia. „ Încredere că când ajungem acolo, ieșim din ea: astăzi suntem la ultimii pași pentru ca Copa América să se poată desfășura la Barcelona ”, a exemplificat președintele aragonez , care a mulțumit tuturor celor care au făcut eforturi pentru ca acest eveniment să aibă loc în Catalonia.

Pe lângă premiul acordat companiei Noel Alimentaria, au mai fost acordate alte cinci premii care au recunoscut Girbau, GPAInnova , Carinsa, Blue Box și Anna Vallès din Grupul Sorigué.

Sursa: