Agenți ai Poliției Generalitat-Mossos d’Esquadra ai secției de poliție Hospitalet de Llobregat și ai Guàrdia Urbana din L’Hospitalet de Llobregat, a demontat un punct de vânzare și consum de cocaină într-un local din cartierul Collblanc-Torrassa al municipiului și a arestat două femei și doi bărbați, ca presupuși autori ai unei infracțiuni de trafic de droguri.

Ancheta a început în aprilie, când cercetătorii au luat cunoştinţă de un aflux constant de dependenţi de droguri într-un depozit aglomerat din L’Hospitalet de Llobregat.

Într-o primă fază a în cadrul anchetei, agenții au observat că, de fapt, persoane cu dependență de droguri au intrat în clădire și au cumpărat doze de cocaină cu un grad ridicat de adulterare, cunoscută în mod popular sub denumirea de „basuco”, un drog ieftin, cu o mare dependență, cu o durată scurtă de viață. dar efect extrem de virulent.

În timpul anchetei, oamenii au executat dispozitive care au permis stabilirea grupului de persoane care făceau uz regulat de locuință și care ar fi fost cei care primeau clienții și le furnizau dozele de droguri. In ceea ce priveste localul, agentii au verificat ca proprietarii au raportat ocupatia in martie trecut.

In timp ce agentii culegeau informatiile si indicii necesare, au depistat ca In fine, odata obtinute indiciile necesare, ofiterii au intrat si au perchezitionat incinta cercetata.in dimineata zilei de 3 mai. Anchetatorii au prins în interior doi dintre presupușii traficanți și, de asemenea, persoane aflate în posesia unor droguri pe care le-ar fi dobândit în interiorul locuinței. Ulterior, un bărbat și o femeie au fost arestați și cercetați în continuare ca presupuși autori ai unei infracțiuni de trafic de droguri.

În timpul percheziției domiciliului, ofițerii au găsit cocaină, bani și alte indicii legate de cercetarea. Ofițerii au mai găsit documente și cărți de credit ale unor persoane care au fost victimele furtului și furtului bunurilor lor în ultimele zile, în zonele apropiate de punctul de vânzare al drogului.

În interiorul locuinței, agenții au identificat și un cumpărător și l-au arestat pentru că avea pe rol un mandat de arestare, emis de o instanță din Manresa.

Deținuții au fost duși în judecată și cercetători. judecătorul a fost eliberat sub acuzație.

Ancheta este încă deschisă și nu sunt excluse alte arestări.

Zona de comunicare

Sant Feliu de Llobregat, 08 Mai 2022

Sursa: Mossos d’Esquadra și Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat demontează un punct de vânzare și consum de cocaină adulterată