Până la 21 h astăzi luni și de la începerea operațiunii speciale de Paște, vineri, 8 aprilie la 15. h) , cinci persoane au a murit în cinci accidente de circulație pe drumurile și autostrăzile catalane. Directorul Serviciului Catalan de Trafic, Ramon Lamiel, a subliniat că „în ciuda unei singure decese, trebuie regretat, mortalitatea acest Paște a fost mai mic decât cel din 2022 ”. Lamiel a subliniat, de asemenea, că o mare parte din mobilitatea așteptată în prima fază a operațiunii de ieșire „s-a mutat în a doua fază a operațiunii de ieșire”. Dar, per total, au fost mai puține întârzieri decât alte operațiuni de Paște.

Lamiel a adăugat că diferitele dispozitive lansate de SCT în acest Paște, au contribuit la reducerea problemelor din rețeaua noastră de drumuri . Pe de o parte, a avut loc o difuzare maximă a informațiilor despre traficul în rețea și, de asemenea, cu reportaje radio și televiziune, oferind alternative ori de câte ori este posibil. În plus, a fost activată o bandă suplimentară pe AP-7 între Vilafranca del Penedès și Molins de Rei pe AP-7. Restricțiile aplicate camioanelor au contribuit, de asemenea, la reducerea problemelor. Și, în sfârșit, controalele Mossosi au ajutat la controlul comportamentului nesăbuit al șoferilor.

Printre 12 000 h ieri duminică, când a început operațiunea de retur , iar 17. h) Astăzi, luni, ei a revenit în zona metropolitană a Barcelonei 570. 00 0 vehicule , date reprezentând un % din estimat (570. În ceea ce privește mobilitatea de astăzi , luni , în jurul prânzului traficul a început să se complice pe mai multe drumuri și autostrăzi, înapoi în zona metropolitană. Cele mai importante tronsoane în care s-a circulat lent și opriri în cursul dimineții și până seara au fost următoarele: AP-7 sud : tronsoane de retenție între Freginals și Castellbisbal AP-7 nord : secțiuni de retenție în Maçanet, Hostalric și Roca del Vallès C – 16 : între Cercs și Berga A-2

: opriri in Bellpuig si intre El Bruc si Esparreguera N – 340 : intre Creixell si Coma-ruga N-II : 5 km până la Tordera Incidente rutiere de duminică, 16 aprilie

Ieri duminica, de la 17. salut, cei 95. a avut loc o revenire parțială a vehiculelor și drumurile care au înregistrat cele mai importante probleme de trafic au fost și tronsoanele de nord și de sud ale AP-7

Accident de Paște 420443

În a doua fază a acestui dispozitiv , de joi 15 din aprilie până la 16. până astăzi la 21. 00 au fost patru decese din cauza unui accident de circulație pe rețeaua rutieră interurbană a Cataloniei.

De la începutul dispozitivului special de Paște , pe 8 aprilie trecut la 16. h) un total de cinci oameni au murit în cinci accidente mortale pe drumurile și autostrăzile catalane:

Având în vedere că au mai rămas unele în câteva ore pentru a încheia operațiunea retur de Paște, de la Serviciul Catalan de Trafic insistăm să cerem șoferilor să mai trebuie să se întoarcă acasă, aveți grijă la drum și respectați toate regulile de circulație pentru a evita accidentele.

Sursa: AP-7 Nord și Sud concentrează principalele întârzieri ale fazei a doua a operațiunii retur de Paște