Agenții Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra au arestat în această dimineață un bărbat, de 31 ani, pentru omucidere imprudent, conducere sub influenta drogurilor si conducere imprudente.

Evenimentele au avut loc în jurul . 10 ore în această dimineaţă la kilometrul 7,9 al C – 96, în municipiul Vidreres (la Selva) când a avut loc o deraiere a unui autoturism.

Mai multe patrule ale Mossos d’Esquadra, Pompierii Generalitati si SEM au

Dupa ce au fost tratate la fata locului de membrii vehiculului .SEM, în urma rănilor grave suferite în accident, femeia a decedat în timpul transferului la spitalul din Blanes.

Conducătorul auto a fost rănit uşor şi apoi de a fi în condițiile în care a fost testat pozitiv la droguri, ceea ce a dus la arestarea sa în calitate de presupus autor de omucidere din imprudență și infracțiune împotriva siguranței rutiere în timpul conducerii sub influența stupefiantelor.

Deținutul a fost ulterior percheziționat și o bucată de hașiș a cântărit 31 și 206 euro în monedă fracționată, in fata acestor fapte a fost acuzat si de presupusa savarsire a unei infractiuni contra sanatatii publice.

In curand soferul se va prezenta in instanta în fața instanței de instrucție în funcțiile de pază din Santa Coloma de Farners.

Zona de comunicare

Girona, 31 februarie 2022

Sursa: Mossos d’Esquadra arestează un șofer care a provocat un accident de circulație mortal în Vidreres (la Selva)