#Spania – Joi, Correos a început să trimită 3.435 de carduri virtuale, iar mâine va proceda la fel cu primele 1.565 de carduri fizice. Din acest moment și odată ce documentația prezentată a fost revizuită, cardurile vor fi eliberate progresiv până la atingerea numărului total de tineri solicitanți.

Compania publică Correos este entitatea însărcinată cu gestionarea plății Bonusului Tânăr Cultural, care constă într-un card preplătit pe care beneficiarii îl pot avea fie virtual pe dispozitivul mobil, fie în format fizic, pe care îl vor primi la adresa adresa poștală. indicat în cererea dumneavoastră.

Până în prezent, 238.922 de persoane au aplicat pentru Bonusul Cultural Tineret 2023, a cărui perioadă de înscriere rămâne deschisă până pe 30 septembrie. Astfel, cei care au împlinit 18 ani sau urmează să împlinească 18 ani în 2023 se pot înscrie în continuare și o pot solicita pe site-ul www.bonoculturajoven.gob.es dacă nu au făcut-o încă Primii 5.000 de tineri admiși la Culturala Tineretului 2023. Programul bonus va primi Începând de astăzi, cardurile preplătite încărcate cu 400 de euro pot fi folosite pentru a vă bucura imediat de produse, servicii și activități culturale.

Joi, Correos a început să trimită 3.435 de carduri virtuale, iar mâine va proceda la fel cu primele 1.565 de carduri fizice. Din acest moment și odată ce documentația prezentată a fost revizuită, cardurile vor fi eliberate progresiv până la atingerea numărului total de tineri solicitanți.

Compania publică Correos este entitatea însărcinată cu gestionarea plății Bonusului Tânăr Cultural, care constă într-un card preplătit pe care beneficiarii îl pot avea fie virtual pe dispozitivul mobil, fie în format fizic, pe care îl vor primi la adresa adresa poștală. indicat în cererea dumneavoastră.

Până în prezent, 238.922 de persoane au aplicat pentru Bonusul Cultural Tineret 2023, a cărui perioadă de înscriere rămâne deschisă până pe 30 septembrie. Astfel, cei care au împlinit sau vor împlini 18 ani în 2023 se pot înscrie în continuare și o pot solicita pe site-ul www.bonoculturajoven.gob.es dacă nu au făcut-o deja.

Despre Bonusul Cultural TineretDe la acordarea ajutorului, beneficiarii au la dispoziție un an pentru a utiliza cei 400 de euro pe produse sau servicii culturale din unitățile participante, care depășesc deja 3.000 în toată Spania.

Cu scopul de a promova diversificarea între diferitele sectoare culturale, experiențele și produsele de care se pot bucura cu Bonusul Tânăr Cultural sunt împărțite în trei secțiuni:

100 de euro pentru produse fizice, precum cărți, presă sau discuri.100 de euro pentru produse digitale, precum presa digitală, podcasturi, jocuri video online și platforme virtuale.200 de euro pentru arte vii: teatru, operă, cinema, dans, muzee sau spectacole taurine.
Procedura de aplicareTinerii în vârstă de 18 ani de naționalitate spaniolă au dreptul la program, precum și acei străini care au reședința legală în Spania, solicitanții de azil, persoanele strămutate temporar și foștii străini aflați sub tutelă în procesul de obținere a permisului de ședere.

Pentru a-l obține, tinerii interesați trebuie să procedeze la identificarea digitală prin Cl@ve cu înregistrare de bază (care poate fi solicitată și obținută prin apel video), Cl@ve cu înregistrare avansată (personal și pentru cei care nu au respectat încă 18 ani) sau prin Certificatul dumneavoastră digital.

Aceștia pot efectua procedura personal sau prin reprezentarea unui adult, pentru care este necesar să atașeze pe site formularul de reprezentare descărcabil, semnat corect de beneficiar și reprezentant. În aceste cazuri, cartea de familie nu este un document de acreditare a reprezentarii.

Obiectivul Ministerului Culturii și Sportului cu această inițiativă are o dublă semnificație: pe de o parte, arată interesul unui spectru larg al populației tinere spaniole pentru cultură, pentru care această inițiativă ajută la fidelizarea ca public și cultural. consumator pentru viitor; și, pe de altă parte, oferă sprijin suplimentar sectorului cultural.

Mai multe informatii Young Cultural Bonus: ce este și pe ce se poate cheltui? Sursa: Guvernul Spaniei – Începe trimiterea primelor 5.000 de cărți din Bonusul Tânăr Cultural 2023