#Madrid –

Directorul general Comerț, Consum și Servicii, Marta Nieto, a inaugurat Intergift, Expoziția internațională de cadouri și decorațiuni, și KM0 Moda, o întâlnire care vizează industria textilă și modei. Vineri va asista la prezentarea MOMAD, Salonul International de Moda, Incaltaminte si Accesorii. Această activitate intensă de târguri consolidează Comunitatea Madrid ca un reper național pentru organizarea de evenimente profesionale în 2023.

Comunitatea Madrid găzduiește în aceste zile „săptămâna de stil de viață„, titlu cu care IFEMA reunește o serie de târguri specializate în modă și tendințe a căror coincidență temporală dă o vizibilitate mai mare spectacolelor, favorizează prezența profesioniștilor și generează sinergii de afaceri.

În cadrul acestor întâlniri, Marta Nieto, director general Comerț, Consum și Servicii, a inaugurat Intergift, târgul internațional de referință în sectorul cadourilor și decorațiunilor, care poate fi văzut până pe data de 17. Directorul a vizitat standurile, a discutat cu expozanții și a evidențiat consolidarea acestui târg, cu peste optzeci de ediții desfășurate în comunitatea noastră.

Însoțit de Juan Arrizabalaga, director general al IFEMA, și de Ángel Asensio, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Servicii din Madrid și ASECOM (Asociația Companiilor de Îmbrăcăminte și Moda din Comunitatea Madrid), directorul general de Comerț, Consum and Services a inaugurat și cea de-a treia ediție a KM0 Moda, o referință pentru ateliere, producători și angrosisti de textile. Evenimentul, care se va desfășura până pe data de 15, este organizat de ASECOM, în colaborare cu Federația Spaniolă a Companiilor de Îmbrăcăminte, FEDECON, Grupul Spaniol de Tricotaj, Moda España și Moda CC.

Inaugurarea MOMAD, Expoziția Internațională de Modă, Încălțăminte și Accesorii, completează, alături de BISUTEX, MADRIDJOYA și ETMad, „săptămâna de mod de viata”. Marta Nieto asistă la prezentarea, vineri, 15, a MOMAD, care își va închide porțile pe 17. Este evenimentul central și târgul internațional de referință pentru sector.

Aceste evenimente vor consolida, în 2023, Comunitatea Madrid ca referință pentru organizarea de evenimente MICE în toate sectoarele economice. Pe parcursul acestui an, la IFEMA au loc până la 37 de târguri internaționale, ceea ce face ca regiunea să devină lider. la nivel national, in organizarea acestui tip de intalniri. Capitala Spaniei găzduiește 35% dintre aceste evenimente, înaintea Barcelonei (30%), Valencia (9%) sau Zaragoza (8%).

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid, epicentrul târgurilor de decorațiuni, modă și stil de viață