Agenții Poliției Generalitati-Escadrile din Secția Investigații Criminale (DIC) Sud Regiunea Metropolitană de Poliție a arestat cinci persoane, trei bărbați și două femei din și 203 ani, în calitate de presupuși autori ai unui atac asupra unui polițist în afara serviciului, care a mediat într-o ceartă între un șofer de taxi și o fată sâmbăta trecută dimineata in orasul Castelldefels. Aceștia sunt acuzați de vătămare, tâlhărie cu violență și intimidare și agresiune asupra unui ofițer al autorității.

La 9 noiembrie unul dintre suspecții implicați în agresiune a mers la secțiile de poliție, unde a fost arestat. A doua zi, într-un dispozitiv de urmărire, anchetatorii au arestat un bărbat și o femeie mai mult în orașele Viladecans și Barcelona. În plus, în cursul zilei azi, au fost efectuate două intrări și percheziții la locuințele celor cercetați, la în localitate. din ViladecansAstăzi, vineri, încă două persoane au fost arestate în legătură cu atacul. O fată s-a prezentat la secțiile de poliție și un alt băiat a fost găsit de anchetatori în orașul Gavà. pentru presupusa relație cu faptele. Ancheta rămâne deschisă .

Zona de comunicareBarcelona , 1 noiembrie1 din 456602

Sursa: I-a arestat pe cei cinci implicați într-un atac asupra unui polițist în afara serviciului sâmbătă trecută la Castelldefels456602