Echipele Rubí A și GROS D au al doilea și locul trei, respectiv Vor participa primele două echipe, Terrassa și Rubí A, următoarele 8, 9 și 10 iunie , la „ XVI Întâlnire Națională de Salvare în Accidentele de Rutier ” care va avea loc la Lanzarote Premiile sunt „livrate la un eveniment la care au participat directorul DGPEIS, Joan Delort, și directorul ISPC, Tamara Garcia de la Calle Echipa Terrassa câștigă cea de-a 17-a ediție a Concursului de salvare a Pompierilor din Generalitati pt. Accidente de circulație, care a avut loc săptămâna aceasta la unitățile Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Echipa lui Rubí A a fost pe locul doi, iar echipa lui GROS D pe locul trei. Cu această clasificare echipele Terrassa și Rubí A au un loc la a XVI-a Întâlnire Națională de Salvare în Accidentele de Rutieră, care va avea loc în următoarele 8, 9 și 27 din iunie la Lanzarote, și care organizează APRAT (Asociația Profesională de Salvare în Accidentele de Rutieră).

Premiile au fost decernate la un eveniment care a avut loc dupa evaluarea si evaluarea finala a ultimei.manevra de concursul. La ceremonia de predare au participat directorul general de prevenire, stingere și salvare a incendiilor Joan Delort și directorul Institutului de Securitate Publică din Catalonia, Tamara Garcia de la Calle . El a fost însoțit de inspectorul șef al Detașamentului de Pompieri din Generalitat David Borrell , și de șeful Școlii de Pompieri și Protecție Civilă din Catalonia, Antoni Rifà , printre altele.

La categoria cea mai bună comandă, prima a fost echipa lui Rubí A. Echipa lui Ponent a fost apreciată ca fiind cea mai bună echipă tehnică, iar echipa Terrassa a avut cea mai bună sănătate . În plus, printre echipele participante la modalitatea „Challenge”, extragerea unui curs de salvare cu vehicule grele. Cele trei echipe câștigătoare au fost Ghizii Canini, GROS și echipele Hospitalet de l’Infant și Tarragona. Ediția din acest an a Concursului de Salvare în accidente de circulație a fost organizată de Detașamentul de Pompieri din Generalitati în colaborare cu ISPC.

În plus, a avut și colaborarea firmelor Desguaces La Cabaña , care au contribuit cu vehicule, iar companiile Lukas, Holmatro și Hilti , care furnizează unelte.

Cerdanyola del Vallès, 10 mai 2022

Sursa: Echipa Terrassa locul I la XVII Concursul de Salvare în Accidentele de Rutier al Detașamentului de Pompieri din Generalitati