Agenția Catalană de Apă (ACA) a rezolvat linia de ajutor pentru îmbunătățirea rețelelor de alimentare supramunicipale, alocand aproape 13 milioane de euro care vor fi articulate prin 34 granturi

Aceasta este a doua subvenție de acest fel care se acordă în ultimii 5 ani și este axat pe îmbunătățirea și consolidarea rețelelor de alimentare înalte care deservesc mai mult de un municipiu și care distribuie apă în diferite localități. , livrând-o la depozitele capului municipal.

Pe demarcații, 18 Barcelona; 12 în Girona, 5 în Lleida și 4 în Tarragona și proiecte precum conectarea aprovizionării Lluçanès cu Osona Nord- Rețeaua Voltreganès (3,9 MEUR acordate pentru o investiție planificată de 4,4 MEUR); îmbunătățirea și reabilitarea conductei de captare Vilanova de la Muga din Peralada (1 MEUR acordat pentru o investiție planificată de 1,3 MEUR); îmbunătățirea ofertei de arte (mai mult de 34). euro acordat pe o investiție planificată de 715 12 alții. Lista tuturor performanțelor o puteți consulta în fișierul Excel atașat la acest comunicat de presă.

Mai mult de 13 MEUR în 5 ani Agenția Catalană de Apă, între 2016 și 2021, a alocat 18, 2 milioane de euro în două cereri de ajutor pentru îmbunătățirea rețelelor supramunicipale și, în aceeași perioadă, a a mai rezolvat un total de cinci linii de ajutor pentru îmbunătățirea alimentării cu apă a municipiilor, cu o dotare totală de 80 milioane de euro.

Sursa: ACA alocă aproape de 13 MEUR în peste 18 granturi pentru îmbunătățirea rețelelor de alimentare înalte supramunicipale