#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a susținut astăzi Târgul Sierra Norte, un eveniment care reunește o sută de expozanți în orașul Venturada cu proiecte gastronomice, zootehnice și agricole pe tot parcursul weekendului. , turism activ și rural, sport în natură sau inovație tehnologică care se dezvoltă în cele 42 de municipii ale regiunii. Obiectivul expoziției inaugurate astăzi, care are sprijinul guvernului regional prin acorduri pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale și a micro-afacerilor, este de a face cunoscute și disemina potențialul economic, turistic și cultural al acestor localități.

Díaz Ayuso a vizitat și zona desemnată – în această sâmbătă – pentru producătorii care participă la piața itinerantă La Despensa din Madrid, cu o mare varietate de carne, brânzeturi, legume, pâine și produse de patiserie sau uleiuri cu sigiliul Produs certificat de calitate M. , precum și cramele ale Denumirii de Origine Vinuri din Madrid. Târgul Sierra Norte, care va fi deschis publicului până mâine, include în programare ateliere și activități culturale, o zonă de degustare gastronomică și, de asemenea, planuri pentru copii.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso sprijină târgul Sierra Norte din Venturada, cu artizani și antreprenori din 42 de municipalități mici din regiune