Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a primit astăzi la Oficiul Poștal Regal o delegație a Republicii Federale Germania, condusă de ambasadorul acesteia Wolfgang Dold, și secretarul de stat pentru Europa, Afaceri Internaționale și Federale al Landului Renania de Nord-Westfalia, Mark Speich.

În cadrul întâlnirii, la care a fost prezent ministrul Președinției, Justiției și Internelor, Enrique López, s-a discutat necesitatea de a lucra pentru promovarea cooperării economice și a problemelor europene pentru recuperarea valorilor ​​și libertățile continentului, deci vor avea loc mai multe întâlniri în această direcție cu consilierii guvernelor regionale în viitor.

Întâlnirea face parte din runda de contacte pe care Madridul liderul menține alături de reprezentanți politici și diplomatici străini, al căror obiectiv este promovarea regiunii ca centru de afaceri, turistic și de afaceri. De asemenea, președintele i-a invitat pe amândoi să cunoască serviciile publice ale Comunității precum Serviciul de Urgență 112 sau Canal Isabel II. Aceștia au evidențiat și rolul turismului german în țara noastră, ținând cont că anul trecut aproape 5,2 milioane de cetățeni germani au vizitat Spania, cea mai mare naționalitate după Franța.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso lucrează pentru a promova cooperarea economică și chestiunile europene cu Germania