• În acest fel, Comunitatea Madrid a comandat 17 companii și instituții lider în Transformare Digitală, lansarea acestui cluster, care va deveni un nou spațiu de inovare pentru Coridorul Henares

• În acest fel, Comunitatea Madrid a comandat companii și instituții lider în transformarea digitală (Add4u, CEIM, Crowe, EAE Business School și fundația madri+d, Antalis Consulting Services, IMDEA Networks Institute, IMDEA Software Institute, J&A Garrigues, Madrid Digital, Microsoft Ibérica, ORANGE, REPSOL, Grupul S2, Universitatea din Alcalá de Henares, Universitatea Rey Juan Carlos și Grupul Velorcios), start-up-ul acestui cluster, care va avea sediul în Torrejón de Ardoz, și care va deveni un nou spațiu de inovare pentru Coridorul Henares și întreaga zonă de Est

• „Torrejón este un oraș care are prin sprijinul necondiționat pentru industrie, printr-un angajament absolut față de tot ceea ce are de-a face cu tehnologie și inovare și printr-un angajament față de tot ceea ce are de-a face cu companii, de aceea l-am ales ca locație pentru acest cluster”. a subliniat ministrul administrației locale și digitalizării din Comunitatea Madrid, Carlos Izquierdo

• Acest cluster va deservi companiile mici și mijlocii din Torrejón și estul Madridului pentru transformarea sa digitală și adaptarea la noile nevoi tehnologice, precum și conectarea studenților, în principal ai universităților publice din regiune, cu companii

• La rândul ei, consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Contracting, Ainhoa ​​​​García, a indicat că „de la Torrejón de Ardoz dorim să mulțumim președintelui, Isabel Díaz Ayuso, și Guvernului Comunității Madrid pentru că au ales orașul nostru ca unul dintre punctele din care acest transfer esențial este urmează a fi promovat informații digitale atât de importante pentru creșterea și dezvoltarea economiei din Madrid și angajamentul nostru de colaborare maximă pentru dezvoltarea acesteia”
Guvernul regional a ales Torrejón de Ardoz drept sediul unuia dintre cele patru clustere care Executivul autonom urmează să se lanseze pe parcursul acestei legislaturi. Mai exact, orașul Torrejon va găzdui clusterul de Transformare Digitală. În acest fel, Comunitatea Madrid a comandat companii și instituții lider în Transformare Digitală, start-up-ul acestui cluster, care va deveni un nou spațiu de inovare pentru Corredor del Henares. Ministrul Administrației Locale și Digitalizării, Carlos Izquierdo, a semnat astăzi, împreună cu instituțiile membre și în prezența viceprimarului, José Luis Navarro, și a consilierului pentru Ocuparea Forței de Muncă și Contractare, Ainhoa ​​​​García, constituția acestui proiect ” cu care vrem să căutăm noi oportunități de îmbunătățire a relației noastre cu cetățeanul”, a explicat acesta.

Torrejon de Ardoz, 18 Mai 18. În acest fel, Comunitatea Madrid a comandat companii și instituții lider în transformarea digitală (Add4u, CEIM, Crowe, EAE Business School și Fundación madri+d, Antalis Consulting Services, IMDEA Networks Institute, IMDEA Software Institute, J&A Garrigues, Madrid Digital, Microsoft Ibérica, ORANGE, REPSOL , Grupul S2 , Universitatea din Alcalá de Henares, Universitatea Rey Juan Carlos și Grupul Velorcios), lansarea acestui cluster, care va avea sediul în Torrejón de Ardoz, și care va deveni un nou spațiu de inovare pentru Coridorul Henares și întregul est. zona.

“Torrejón este un oraș care s-a remarcat prin sprijinul necondiționat pentru industrie, pentru o angajament absolut față de tot ceea ce are de-a face cu tehnologie și inovație și pentru un angajament față de tot ceea ce are de-a face cu companii, de aceea l-am ales ca sediu al acestui cluster”, a subliniat Consiliul de Administrație L. Local și digitalizare a Comunității Madrid, Carlos Izquierdo.

Acest cluster va servi companiilor mici și mijlocii companiile din Torrejón și din estul Madridului la transformarea sa digitală și să se adapteze la noile nevoi tehnologice, precum și să conecteze studenții, în principal cei din universitățile publice din regiune, cu companii. În cuvintele ministrului regional al Madridului, IMM-urile locale și regionale „vor beneficia de acest cluster își îmbunătățește eficient și eficient procesele de producție, fiind mai competitiv pe piață, generând mai mult profit pentru companiile sale și va însemna crearea de locuri de muncă de calitate ca valoare adăugată”.

La rândul ei, consilierul pentru ocuparea forței de muncă și angajare, Ainhoa ​​​​García, a indicat că „de la Torrejón de Ardoz dorim să mulțumim președintei, Isabel Díaz Ayuso, și Guvernul Comunității Madrid că ați ales orașul nostru ca unul dintre punctele din care această transformare digitală esențială, atât de importantă pentru creșterea și dezvoltarea economiei Madridului, și angajamentul nostru de colaborare maximă pentru dezvoltarea acesteia, vor fi promovat”. În plus, a adăugat primarul, „în Torrejón, ca și în Comunitatea Madrid, noi dăm în măsura posibilităților noastre, toate instrumentele posibile pentru companii și cetățeni pentru ca aceștia să își poată dezvolta proiectele vitale și de afaceri, generând astfel bogăție și, prin urmare, locuri de muncă, care este cea mai mare bogăție care poate fi creată. Din acest motiv, poate Comunitatea Madrid este motorul economic al Spaniei și, din acest motiv, marile companii de tehnologie au ajuns în orașul nostru în ultimii ani și s-au instalat pe noul teren industrial pe care l-am înființat”.

În acest sens, consilierul pentru ocuparea forței de muncă a reamintit că „crearea de locuri de muncă este principalul obiectiv economic al Consiliului municipal din Torrejón Ardoz. Astfel, din partea guvernului local din Torrejón, și în limitele puterilor noastre, promovăm diferite acțiuni, cum ar fi crearea și îmbunătățirea de noi zone industriale în oraș, evidențiind Polígono Casablanca, care funcționează de câțiva ani, și Los Almendros , în care prima mare companie a intrat deja în funcţiune. În plus, lucrăm pentru a atrage investiții care creează locuri de muncă în oraș”.

Acesta este unul dintre patru clustere pe care administrația regională urmează să le lanseze pe parcursul acestei legislaturi, depășind investiții de 1,6 milioane de euro. În acest fel, Madrid va crește capacitatea de inovare și dezvoltare tehnologică a organizațiilor, precum și internaționalizarea membrilor săi, care, de asemenea, își vor putea crește productivitatea și vor reduce costurile, datorită faptului că vor împărți capacități, resurse. , cunoștințe, cheltuieli și activități de promovare.

Alături de Torrejón de Ardoz, celelalte trei orașe alese sunt Las Rozas, Tres Cantos și Leganés în care guvernul Comunității Madrid va crea sediul clusterelor tehnologice, așa că va fi unul dintre ele în fiecare punct cardinal al regiunii. În cadrul acestora, companiile responsabile de diferitele procese de digitalizare își vor uni forțele în coordonare cu Guvernul Regional pentru a promova transformarea digitală a regiunii.
Sursa: Comunitatea Madrid alege Torrejón de Ardoz ca sediu al clusterului de transformare digitală din regiune, fiind unul dintre. ..