Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso , a declarat astăzi că sistemul bancar spaniol ✜strânge admirație în întreaga lume“ și că â € nu putem tolera ca acesta să devină un sac de box pe care să se descarce frustrările politice, nici scuza favorită pentru a justifica erorile în gestionarea resurselor publice”. ;&#156 ;. Acest lucru a fost evidențiat în cadrul participării sale la inaugurarea a XXIX-a Întâlnire a Sectorului Financiar organizată de compania Deloitte și ziarul ABC, care se desfășoară sub titlul Provocări și oportunități ale unui sector în transformare.

.

În opinia lui Díaz Ayuso, prima provocare și prima oportunitate pentru sectorul bancar spaniol â(œ it este apărarea unui sistem fiscal care nu se află în slujba deciziilor arbitrare și angajamentul pentru securitatea juridicăâ&#11 ;œ. A€Tensarea conviețuirii și politizarea tuturor provoacă efecte perverse care ajung întotdeauna să aibă ca rezultat o stare de spirit cu drepturi depline în economia sensibilă’

. ;œ, a luat în considerare , pentru a adăuga De aceea, la Madrid, guvernul regional lucrează pentru a garanta âœߦ în primul rând, separarea puterilor, și cea judiciară, precum și rolul organizațiilor independente naționale sau internaționale, liberul presa ca o contraputere esențială în orice democrație, o Spanie structurată pe regiuni și municipalismâ &# 156;.

În plus s, președintele Madridului a indicat că respectul pentru proprietate, colaborarea public-privată și deciziile consiliilor de administrație ale companiilor sau băncilor este “ esențial pentru a fi economii de încredere, stabile, care să atragă investiții”& # 156;€. A€Confruntat cu deriva pernicioasă pe care o ia politica națională, Madridul este o contrapondere fundamentală și motorul oportunităților care a fost întotdeauna în slujba Spaniei. Nu a mai rămas nimeni aiciâœ&#;, a subliniat.

Sursa: Comunitatea Madrid – 2022 Díaz Ayuso apără sistemul bancar spaniol: „Nu putem tolera ca acesta să devină un sac de box pe care să descarcem frustrările politice” 156