#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a deplâns astăzi moartea jurnalistului Pepe Domingo Castaño și și-a amintit bucuria și vitalitatea. „Era foarte liber, o persoană care mă reprezintă”, a spus șefa Executivului regional când s-a dus la casa de pompe funebre pentru a-și transmite condoleanțe familiei prezentatoarei de radio din Galicia.

„A fost o persoană grozavă pe care l-am iubit foarte mult, ca atât de mulți oameni și care, în plus, m-a susținut foarte mult în ultimii ani”, a explicat Díaz Ayuso, care a sponsorizat cea mai recentă carte a lui Domingo Castaño.

Tocmai, președintele a adus familiei o carte despre Comunitate cu mărturii de la oameni care fie s-au născut, fie sunt din Madrid din prima zi în care au venit în regiune. „Se simțea profund din Madrid, pe lângă faptul că era galician, și și-a arătat întotdeauna pasiunea și afecțiunea pentru Madrid”, a subliniat el.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso a deplâns moartea jurnalistului Pepe Domingo Castaño și și-a amintit bucuria și vitalitatea lui