cuprat anuncio
Persoanele interesate să-și găsească un loc de muncă în domeniul auto au posibilitatea să participe la cursuri de formare, realizate în mod practic, în ateliere specializate din regiunile Madrid și Guadalajara.

Firma Cuprat Automocion din Guadalajara a publicat o ofertă de cursuri de formare care se vor realiza în colaborare cu ateliere și dealeri auto din zona Corredor del Henares.

Durata minimă a cursurilor este de 320 de ore practice și programul se poate stabili în funcție de orarul elevului.

Cursuri individuale în ateliere oficiale

Cuprat Automocion oferă aceste cursuri la nivel individual pentru a stimula participarea și pregătirea fiecărui elev. De asemenea, firma oferă soluții de finanțare a plății cursului.

Potrivit Cuprat, la finalul pregătirii, toți absolvenții vor primi o diplomă din partea firmei, iar dealerul auto va emite certificate pentru orele de practică realizate în atelier.

Elevii cursurilor organizate de Cuprat Automocion vor putea să se înscrie la finalul pregătii pe o listă cu cereri de muncă în domeniu.

Ofere de muncă în ateliere mecanice

În ultima vreme am avut cel puțin 3 cazuri în care elevii noștri și-au găsit un loc de muncă la atelierele în care au făcut practică. Alex, român, lucrează acum la VOLVO Auto-Elia din Alcalá de Henares după ce a făcut cursul de mecanică, Rodrigo (spaniol) a fost angajat la PEUGEOT Garbu-Motor în Guadalajara, iar Daniel (român) muncește tot la PEUGEOT Garbu-Motor Guadalajara în specializarea tinichigerie (chapa y pintura). Mulți alții au obținut un certificat oficial și o diploma de absolvire și au ales să lucreze în alte ateliere mecanice”, precizează Julio Amós Serrano de la Cuprat Formación.

Firma oferă alternative comode de plată a cursurilor.

Pentru mai multe informații contactați:

CUPRAT Cursos prácticos de automoción

C/ F Solano Antelo 10 – 19002 Guadalajara
Tfnos: 686 896 859 – 676 713 577
Tel: 949 229 301