#Madrid –

PENTRU ANGAJAMENTUL ȘI DEDICAȚIA DVS

Consiliul Local Daganzo de Arriba a acordat titlul de „Daganceño 2022” profesioniștilor Clinicii Locale de Asistență Primară a acestui municipiu din Comunitatea Madrid pentru „angajamentul și dedicarea lor”. Placa de recunoaștere a fost ridicată de medicul de familie Alberto Rodríguez Bailey, iar în numele colegilor săi, la ceremonia desfășurată în ianuarie anul trecut de Corporația acestui oraș. Munca desfășurată de profesioniștii Clinicii Locale Daganzo se remarcă prin apropierea de populație, îngrijirea la domiciliu dat fiind numărul mare de pacienți vârstnici, precum și organizarea de agende, activități comunitare și Educație pentru sănătate.

Biroul Local Daganzo este frecventat de trei medici pediatri, cinci medici de familie, cinci asistente medicale, doi infirmieri și trei cadre administrative pentru îngrijirea utilizatorilor acestui municipiu și, de asemenea, a populației pediatrice din Ajalvir, aproape de oraș.

Profesionistii isi amintesc cu satisfactie de munca depusa in fata pandemiei in care au avut colaborarea Primariei pentru a localiza facilitati anexate Biroului Local pentru a facilita ingrijirea in cele mai grele vremuri de COVID-19.

Clinica Locală Daganzo depinde, în managementul și direcția sa, de Centrul de Sănătate Paracuellos del Jarama, care este, de asemenea, reperul pentru clinicile locale din Ajalvir, Serracines, Ribatejada și Belvis del Jarama, dispozitive atașate Departamentului de Îngrijire Nord al Primarului. Managementul asistenței de îngrijire.

Directorul Centrului de Sănătate Paracuellos del Jarama, Cristina Martín Muñoz, subliniază că acordarea acestei distincții a generat o mare satisfacție și vine să recunoască colaborarea echipelor Daganzo, precum și a organizației și, în general, a acestei zone sanitare. .

Sursa: Comunitatea Madrid – Consiliul Local Daganzo acordă titlul Daganceño 2022 profesioniștilor Oficiului de Asistență Primară a Municipalității