Mai multe persoane au participat in 14 si 15 iulie la o noua editie a evenimentului Miss Diaspora Madrid 2012, in orasul Coslada.

Concursul s-a transformat intr-un important eveniment din lumea modei, unde s-au putut vedea colectiile designerilor Camelia Ghebaru, Ancuta Visan, Noemi Safont Vilar, Pietros Dolcemasolo si Augustin C. Ghebaru, acesta din urma fiind si presedintele juriului format din personalitati cunoscute in Spania, se precizeaza intr-un comunicat din partea organizatorilor.

Pasarela montata in incinta discotecii La Piramide din Coslada, cu ocazia concursului Miss a fost o realizare de inalta tinuta artistica. Atat echipa de manechine profesioniste cat si concurentele la titlul de Miss, au facut pregatiri intense prentru ca prezentarile colectiilor de moda sa decurga identic cu coreografia stabilita.

Casele Laydance si Augustin & Came au creat un original show de pasarela. Un performance art in care mai multi dansatori profesionisti de latino au oferit un spectacol de elita alaturi de manechinele si participantele la concurs. Dupa mai multe ore de deliberare, juriul a decis sa ofere coroana Miss Diaspora Madrid 2012 tinerei Ana Narcisa Anghel din Madrid. Atat locul doi cat si premiul de popularitate au fost castigate de Alexandra Talaban din orasul Santander, iar pe locul trei s-a clasat Alina Nastase din orasul Zaragoza.

Primele doua castigatoare vor merge la marea finala Callatis 2012, ce se va organiza in august in Romania. Prezentatoarele care au creat senzatie la editia din acest an au fost Fior Ventura si Julia Goya, castigatoarea finalei Miss Diaspora 2011, organizata la Roma.