Trupul neînsuflețit al Mădălinei Suditu urmează să fie repatriat în România, iar familia are nevoie urgent de ajutorul comunității pentru a plăti transportul și serviciile funerare.

Tânăra de 28 de ani a decedat la Madrid, săptămâna trecută, în timp ce lucra într-o casă, după ce a fost strivită de un perete, care s-a surpat din cauza inundațiilor care au afectat cartierul de case Hortaleza.

Mădălina a fost găsită la mai multe ore după ce a decedat în garajul casei în care muncea pentru o familie. În urma ei rămâne un copil de mai puțin de 6 ani și soțul ei Silviu Viorel Suditu, împreună cu care au venit în Spania acum 6 ani.

Vestea a fost un șoc pentru toți prietenii și pentru familia care nu poate asimila încă această tragedie.

Noi am aflat ultimii că ea a murit. Ni s-a spus seara, după ce fusese ridicat corpul”, ne-a spus Silviu Viorel Suditu, care pregătește repatrierea corpului neînsuflețit al soției sale la Râmnicu Sărat.

Costurile repatrierii ajung la cel puțin 4000 de euro și familia face un apel către oamenii de bine și către comunitatea românească din Spania ca să strângă acești bani.

Soțul Mădălinei a oferit un cont, deschis pe numele său, Suditu Silviu Viorel, la Banco Santander (0049 3282 00 2094079904), în care se pot face donații pentru plata serviciilor funerare. Pentru mai multe informații, Silviu Viorel Suditu poate fi contactat la telefon 642328840.