Circuitul Ricardo Tormo celebrează săptămâna aceasta Capionat d’Espanya de Resistència GT

17//992473

GT-CER ajunge la Cheste cu noi veniți pentru a începe sezonul 992473

– Valenciana Nerea Martí are premiera in concurs impreuna cu experimentatorul José Manuel de los Milagros

Circuitul Ricardo Tormo sărbătorește săptămâna aceasta prima întâlnire a Campionatului d’Espanya de Resistència GT organizat de compania promotoare V Line în circuitele sale din Spania şi Portugalia.

După antrenamentele oficiale care vor avea loc la Cheste în numele a două zile, GT-CER ajunge la a șasea primă întâlnire atât nouă în format cât și pentru prima timp ambele difuzate pe „streaming” pentru toți fanii.

Activitatea se concentrează în ziua de duminică după antrenamentele pe îndelete. În acest fel, fanii vor avea ocazia să câștige patru curse consecutive din 12.25 fins a les 17.20 Ore și ambele intrare gratuită atât în ​​pàdoc, cât și în tribuna de box.

Nerea Martí

După ce a fost vicecampioană la Cupa de iarnă, pilotul valencian Nerea Martí și compania ei din echipa oficială BMW José Manuel de los Milagros se confruntă cu cea de-a șasea primă participare la GT CER.

Pilotul de la Albalat dels Sorells, care are deja un loc confirmat în Seria W alături de Formula 1, alături de Marta García și Belén García, este una dintre tinerele promisiuni ale Centrul de Tehnificare Sportiva al Circuitului Ricardo Tormo, CETDM.