Comunitatea Madrid va oferi asistență în nouă spitale din rețeaua de sănătate publică din regiune pentru 37 Ucraineni răniți de invazia rusă care vor ajunge în această dimineață în capitală, răspunzând astfel solicitării adresate Executivului regional de către Ministerul Sănătății.

De la ei, 21 va fi internat la spitalele publice La Paz, Ramón y Cajal, Gregorio Marañón, Clinica San Carlos, 12 în octombrie, toate în capitală și Puerta de Hierro-Majadahonda, Príncipe de Asturias în Alcalá de Henares și Getafe. Majoritatea vor fi tratate în serviciile de Traumatologie ale acestor centre.

În plus, altele 16 răniții de război, care au suferit deja o intervenție chirurgicală și au fost externați în țara lor, vor fi internați la Spitalul Public Enfermera Isabel Zendal pentru a continua tratamentul de recuperare, deși vor fi triați la sosire în cazul în care trebuie internați într-un spital. spital de îngrijiri acute.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid va trata 37 ucrainenii răniți de invazia rusă în nouă spitale publice din regiune