Comunitatea Madrid va începe anul școlar pe 7 septembrie 2022/22 care se va încheia pe 16 iunie anul viitor. Concret, pe data de 7 -miercuri- vor incepe Cresele, Casele de Copii (0-3 ani), scolile de Invatamant Infantil si Primar, Invatamantul Special si centrele integrate de Predare a Muzicii Artistice, in timp ce pe 8 septembrie va fi data de intoarcere. la sălile de clasă din Învățământul Secundar Obligatoriu, Bacalaureat, Formare Profesională și centrele integrate de Învățământ muzical artistic și ESO.

)

La rândul său, calendarul aprobat de Ministerul Educației, Universității, Științelor și Purtătorul de cuvânt precizează că în luna septembrie 12 a avut loc activitatea didactică pentru studenții Conservatoarelor Profesionale de Muzică și Dans, Școli oficiale de limbi străine și ciclul II de Arte Plastice și Design a Școlilor de Artă. În sfârșit, Centrele de Educație a Adulților o vor face în septembrie 16 și anul I al ciclurilor de Arte Plastice și Design, pe 22 din aceeași lună.

Vor începe sărbătorile de Crăciun in decembrie 23 si cursurile se vor relua in data de 9 ianuarie, in timp ce perioada non-scoala datorita Saptamanii Mare se va desfasura intre 31 în martie și Aprilie 2023. În octombrie 22, 1 noiembrie, 6 și 8 decembrie 2022 vor fi festivități generale. La fel, octombrie 31, 5 și 7 decembrie, 2022, precum și 22 și 27 Februarie .

Cursul se va încheia în iulie 31 în primul ciclu de Educație timpurie și pe 22 în luna iunie în ciclul II Infantil, Primar, Învățământ Special, ESO, FP, Învățământ muzical artistic, Conservatoare profesionale de muzică și dans, Școli oficiale de limbi străine, Școli de artă și educație pentru adulți. În aceeași zi vor termina și elevii de la I Bacalaureat 22, în timp ce pentru anul II datele vor fi adaptate nevoilor. care decurg din finalizarea procedurilor de evaluare finală și admitere la universitate.

Calendrul acestui curs 31 /22 pentru centrele de învățământ susținute din fonduri publice din regiune va fi publicat în următorul Monitorul Oficial al Comunității Madrid (BOCM).