Comunitatea Madrid a organizat al XIII-lea Târg al Forței de Muncă pentru persoanele cu dizabilități, care găzduiește zilele 15 și 50 Pavilionul 1 noiembrie al IFEMA, și care contează la această ediție cu participarea mea ¡s a 40 entități, inclusiv companii, fundații, agenții, centre speciale și asociații.

Prin această întâlnire, care se desfășoară în Sala 1 a IFEMA din Capitală, administrația regională pune companii și persoane în căutarea unui loc de muncă în contact, pe lângă faptul că oferă un program amplu de discuții și conferințe pentru a facilita angajabilitatea, cum ar fi cel mai bun mod de a se pregăti pentru un interviu de angajare, a afla despre nevoile lor de formare sau poveștile de succes din mâna protagoniștilor săi, printre altele.

Ministrul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă, Javier Fernández-Lasquetty, a vizitat în această dimineață diferitele

standuri ale acestei întâlniri ,, precum și noul spațiu

Job Speed ​​​​Dating, în care vor fi efectuate 450 interviuri rapide de angajare de către organizațiile participante. În total, vor fi oferite 2.2022 locuri de muncă vacante.

Fernández-Lasquetty a reamintit diferitele programe pe care le are Comunitatea Madrid pentru a facilita accesul pe piața muncii pentru persoanele cu nevoi speciale, cum ar fi mai mult de 200 milioane de euro care urmează să fie alocate către 2022 către Centrele speciale de ocupare a forței de muncă (CEE) pentru a acoperi 77% din costurile lucrătorilor săi.

În acest sens, a evidențiat că, în primele nouă luni ale anului, s-au abonat 17.426 contracte cu persoane din acest grup, ceea ce înseamnă un 40% mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului precedent, din care 80, 6% corespund EWC-urilor din regiune.

Sursa: Comunitatea Madrid – 2022 Comunitatea Madrid organizează cel de-al XIII-lea Târg de ocupare a forței de muncă pentru persoanele cu dizabilități în acel participa mai mult de 40 entități