#Madrid –

În ședința sa de săptămâna aceasta, Consiliul Guvernatorilor Comunității Madrid a aprobat contractarea a două campanii de publicitate – online și offline – cu o investiție de 2,6 milioane de euro, care vizează promovarea destinațiilor sale turistice în rândul publicului național în lunile de toamnă.

Obiectivul este de a prezenta imaginea regiunii „cu cel mai bun stil de viață din lume” și o ofertă variată de activități și experiențe pentru a atrage noi călători în weekend-urile lungi și vacanțele din ultimul trimestru al anului. Este, de asemenea, despre a ajuta vizitatorii să viziteze municipalitățile Comunității Madrid dincolo de capitală.

Strategia de comunicare deconectat Căruia îi vor fi alocați 1.840.990 de euro, se va concentra pe inserții publicitare în presă, reviste, radio, televiziune și elemente de exterior în locații strategice. Promovarea pe netdotat cu 780.803 euro, se va desfășura în ziare naționale și economice, portaluri de turism și turism și pe rețelele de socializare.

Ambele acțiuni vor arăta diversitatea destinațiilor, produselor, resurselor și experiențelor turistice pe care le are Madrid, precum locurile declarate Patrimoniu Mondial de UNESCO (Universitatea și Centrul Istoric Alcalá de Henares, peisajul cultural din Aranjuez, Mănăstirea și Situl Regal San Lorenzo de El Escorial, Paisaje de la Luz și Hayedo de Montejo), cele unsprezece vile sau oferta lor incomparabilă culturală, de agrement, flamenco, natură, cumpărături și gastronomie.

Pe de altă parte, acestea vor fi publicate conținut de marcă despre creșterea sectorului ospitalității, cele mai recente tendințe – cafele de semnătură, cocktailuri sau oferta care combină mâncare și divertisment – și consolidarea Comunității Madrid ca destinație gastronomică la modă.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid investește 2,6 milioane de euro în campanii de promovare turistică pentru această toamnă