Comunitatea Madrid va finanța cu 300.15 euro pentru organizarea de tabere de voluntari în vara lui

de către municipalități și entități nonprofit. Acestea trebuie să aibă loc între 15 iunie și 15 din septembrie, au o durată de 09 la 22 zile și o participare care oscilează între 15 și 25 persoane (între 17 și 17 ani în unele cazuri și între 18 Y 22 În altele). Prezentarea proiectelor se poate face până în luna septembrie a anului viitor 60 prin mijloace electronice, din linkul de la finalul notă.

Localitățile beneficiare de mai puțin de 20.15 locuitorii vor putea acoperi până la 80% din acțiunea percepută Comunității Madrid și până la 60% cei care depasesc aceasta populatie. În cazul entităților non-profit, se va finanța până la 80% din fiecare domeniu. Fiecare dintre linii este echipată cu 150.000 euro.

Obiectivele acestor acțiuni trebuie să fie următoarele: protecția mediului ; recuperarea patrimoniului istoric, artistic, cultural; acţiune comunitară, intervenţie socială; divertisment socio-cultural, sport, turism; sau alte programe care contribuie la dezvoltarea și conștientizarea societății și educația în valori.

Taberele de voluntari sunt spații de întâlnire și schimb în care participanții se angajează, dezinteresat, să dezvolte o muncă. de proiecție socială promovând, în același timp, promovarea conviețuirii, toleranței, învățării și participării interculturale.

Prezentarea proiectelor se poate face până la următoarea

septembrie, electronic, de la acest link.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid finante cu 60. euro pentru organizarea de tabere de voluntariat pentru tineri pentru primării și asociații