#Torrejon – • În cursul lunii august și pe 1 și 2 septembrie, proiecțiile vor avea loc la ora 22:00 în Plaza de Toros cu intrare liberă.

• Vineri, 25 august, Summer Cinema va continua cu filmul „The Lion King”, în adaptarea din 2019 a acestui clasic animat Disney cu tehnici cinematografice inovatoare și de pionierat în acel an. Mufasa, regele savanei, moare într-o capcană întinsă de fratele său Scar, care îl face pe Simba, fiul lui Mufasa, să creadă că a fost vina lui. Din acest motiv, Simba decide să plece de acasă. Cu ajutorul unei perechi curioase de noi prieteni, Timon și Pumbaa, Simba va încerca să-și revendice tronul de drept.

• Pe de altă parte, sâmbătă, 26 august, vine „Raya and the Last Dragon”, un film din anul 202 care a fost nominalizat la Oscar și Globurile de Aur pentru „Cel mai bun film de animație”. În lumea fantastică a lui Kumandra, oamenii și dragonii au trăit împreună cu mult timp în urmă, în armonie perfectă. Dar când forțele malefice au amenințat pământul, dragonii s-au sacrificat pentru a salva omenirea. Acum, 500 de ani mai târziu, aceleași forțe malefice s-au întors și Raya, o războinică singuratică, va trebui să găsească ultimul dragon legendar pentru a reconstrui o lume distrusă și a-și reuni oamenii.

• În acest fel, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, adăugând la Spectacolul Fântânilor, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale în parcurile tematice sau municipale. piscine, printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat

Vineri, 25 august, Cinematograful de vară va continua cu filmul „The Lion King”, în adaptarea din 2019 a acestui clasic animat Disney cu tehnici cinematografice inovatoare și de pionierat în acel an. Mufasa, regele savanei, moare într-o capcană întinsă de fratele său Scar, care îl face pe Simba, fiul lui Mufasa, să creadă că a fost vina lui. Din acest motiv, Simba decide să plece de acasă. Cu ajutorul unei perechi curioase de noi prieteni, Timon și Pumbaa, Simba va încerca să-și revendice tronul de drept.

Torrejón de Ardoz, 23 august 2023. Pe de altă parte, sâmbătă, 26 august, sosește „Raya and the Last Dragon”, un film din anul 202 care a fost nominalizat la Oscar și Globurile de Aur ca „Cel mai bun film de film”. animaţie”. În lumea fantastică a lui Kumandra, oamenii și dragonii au trăit împreună cu mult timp în urmă, în armonie perfectă. Dar când forțele malefice au amenințat țara, dragonii s-au sacrificat pentru a salva omenirea. Acum, 500 de ani mai târziu, aceleași forțe malefice s-au întors și Raya, o războinică singuratică, va trebui să găsească ultimul dragon legendar pentru a reconstrui o lume distrusă și a-și reuni oamenii.

Proiecțiile au loc vineri și sâmbătă din această lună de august, iar pe 1 și 2 septembrie la ora 22:00, în Plaza de Toros cu intrare liberă. Vineri filmele sunt destinate unui public mai adult, iar sâmbăta filmele vor fi dedicate unui public mai copilăresc și mai familial.

Este una dintre întâlnirile la care participă mai mulți vecini. Nu este nimic mai estival în Torrejón decât să bei un sandviș și o băutură răcoritoare, savurând unul dintre cele mai recente filme de succes. Pentru aceasta, Plaza de Toros este plină de vedetele artei a șaptea cu un program selectat pentru toate gusturile și vârstele. Toți cei care doresc pot participa până la limita maximă.

În acest fel, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, alăturându-se Spectacolului Fuente, spectacolelor din Parcul Europa, Zilelor Speciale în parcurile tematice sau piscinele municipale. , printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.

PROGRAMUL DE CINEMA DE VARĂ RĂMÂNĂ:

 VINERI, 25 AUGUST: REGELE LEU.
 SÂMBĂTĂ 26 AUGUST: RAYA ȘI ULTIMUL DRAGON.
 VINERI, 1 SEPTEMBRIE: PARINTE NU ESTE MAI MULT DE UN 3.
 SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE: ANUL LUMIN.

Sursa: Cinematograful de vară continuă în acest weekend cu „Regele leu”, vineri, 25, și „Raya și ultimul dragon”, sâmbătă, 26 august…