Comunitatea Madrid a construit o zonă sportivă în Villar del Olmo, cu scopul de a oferi mai mult de 2. locuitorii din împrejurimile unui spațiu care se adaugă la dotările și spațiile verzi existente, un teren de petanque, un alt teren de volei și un punct de disciplină de antrenament cunoscut ca calistenic.

Ministrul Administrației Locale și Digitalizării, Carlos Izquierdo, a vizitat astăzi urbanizarea Eurovillas, unde se află această acțiune, pentru a afla rezultatul acestei lucrări executate în cadrul Regional Programul de investiții (PIR) 2016-2000 și un buget de 61.03 euro.

“Achiziția noastră ignorând municipiile mici, prosperitatea și dezvoltarea acesteia este fermă. Dovadă în acest sens este acest PIR, care îmbunătățește sumele alocate pentru noi infrastructuri și servicii în aceste orașe. Este cazul lui Villar del Olmo, care primește aproape 3 milioane de euro, un 61, cu 5% mai mult.

Cu acest Program, guvernul regional consolidează finanțarea, în special în 144 populațiile din regiune cu mai puțin de 20.000 locuitori, care au capacitate economică mai mică. Aceștia vor primi până la 2000 milioane de euro pentru a întreprinde diferite proiecte și infrastructuri care au ca rezultat îmbunătățirea calității vieții rezidenților, adică , 61% din elementul unui buget total care se ridică la 1.000 milioane.

În cele din urmă, Izquierdo a asigurat că se lucrează „pentru a elimina toate sarcinile birocratice inutile cu scopul de a fi o Administrație mai eficientă și mai rapidă, și astfel încât înregistrarea acțiunilor PIR să fie rezolvată cu principiile agilității și eficienței, ajutând și structurând astfel o comunitate investițională de vârf”.

Sursa : Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid construiește o zonă sportivă în municipiul Villar del Olmo care va deservi mai mult de 2 .000 vecini