#Madrid –

Comunitatea Madrid a lansat o nouă actualizare a Cardului de Sănătate Virtual (TSV) care include informații despre farmaciile de gardă, astfel încât să permită găsirea rapidă și rapidă a celei mai apropiate unități în momentul consultării. .

Disponibilă în Play Store, App Store și AppGallery, aplicația permite utilizatorilor Serviciului de Sănătate din Madrid cu vârsta de peste 16 ani să gestioneze programările, atât pentru asistența primară, cât și pentru spitale; si opteaza pentru consultatie video, pentru a putea fi tratat de un medic electronic fara a fi nevoie sa mergi la un centru de sanatate. În același mod, puteți accesa date precum medicamentele eliberate pe bază de rețetă, rapoartele clinice, analizele sau rapoartele privind incapacitatea de muncă a titularului cardului.

La fel, acest instrument apropie cetățeanul de actualul calendar de vaccinare din Comunitatea Madrid sau de programul de sănătate pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin. Include și cardul de donator de organe, certificatul de vaccinare împotriva coronavirusului Uniunii Europene și chiar facilitează cunoașterea locației și evoluției membrilor familiei care au fost internați în camera de urgență, sunt internați sau sunt supuși unor intervenții chirurgicale.

În plus, TSV, prin secțiune, Centrele mele de referințăoferă rezidenților din Madrid informații despre centrul lor de sănătate, serviciul de îngrijire la domiciliu și spitalul de referință.

În același mod, aplicația mobilă va include anchete de satisfacție, pentru a aduna părerea cetățenilor și a putea implementa planuri de îmbunătățire a asistenței și beneficiilor oferite de Departamentul de Sănătate al Comunității Madrid.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid actualizează Cardul de sănătate virtual încorporând informații despre farmaciile de gardă