#Madrid –

Comunitatea Madrid a crescut numărul utilizatorilor Cardului de Tineret cu 7,8% în acest an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la peste 606.000 de membri. Ministrul Familiei, Tineretului și Afacerilor Sociale, Ana Dávila, a evidențiat astăzi aceste cifre în cadrul vizitei sale la Oficiul dedicat acestui serviciu gratuit situat în Moncloa, ceea ce înseamnă că una din două persoane între 14 și 30 de ani se bucură deja de acest titlu. poate fi utilizat atât în ​​Spania, cât și în cele 37 de țări europene care aderă la Cardul European pentru Tineret.

In ceea ce priveste numarul de inscrieri, pana la jumatatea lunii octombrie au solicitat-o ​​peste 102.000 de persoane, cifra comparabila cu totalul inscrierilor pentru tot anul 2022. In plus, printre noile functionalitati care vor fi lansate in lunile urmatoare, digitalizarea acestui serviciul în două faze, prima va permite transportarea acestuia pe dispozitivul mobil, iar ulterior printr-o aplicația Toate ofertele geolocalizate și individualizate pot fi consultate.

Cardul de Tineret al Comunității Madrid are un catalog de reduceri la care participă aproape 1.000 de companii, în locuri emblematice precum Parcul de Distracții, Parque Warner sau Faunia, posibilitatea de a participa la evenimente sportive, premiere cinematografice sau muzicale, printre altele. Este cazul concertelor Radar Joven, un ciclu de 60 de spectacole ale muzicienilor emergenti care începe să aibă loc astăzi în 25 de locații din Madrid.

Cererea pentru acest card gratuit poate fi procesată electronic pe site https://carnejovenmadrid.com/cele două birouri de tineret ale Comunității Madrid din capitală (Moncloa și General Díaz Porlier), Centrul European de Documentare, cele patru cămine pentru tineret și 66 de puncte municipale.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid a crescut numărul utilizatorilor cardului de tineret cu aproape 8% până în acest an