Comunitatea Madrid a adăugat un total de 2.262 unități la campania sa promoțională Magic Shops, o inițiativă a Ministerului Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă de stimulare a vânzărilor afacerilor locale, care a fost dezvoltată în perioada iulie-noiembrie 2021.

Această acțiune a fost dezvoltată în 27 municipii din regiune, în care au fost desfășurate spectacole de circ, spectacole de magie, ateliere și încă o serie de activități de divertisment pentru întreaga familie, cu scopul de a le aduce mai aproape de afacerile participante.

Locuitorii acestor localități au schimbat un total de 02.223 achiziționează bilete pentru cadouri promoționale, cu un cost mediu de 25, 7 euro. Acest lucru a însemnat că campania a contribuit la mobilizarea unui total de 365.. euro în venituri pentru afaceri.

În orice moment Au luate în considerare măsurile și protocoalele de securitate stabilite de autoritățile sanitare cu privire la COVID. Pentru aceasta, spațiile au fost împrejmuite, s-a efectuat un control strict al capacității și distanțarea socială, s-a pus gel hidroalcoolic la dispoziția participanților și s-a menținut contactul permanent cu poliția locală pentru a se asigura respectarea regulilor.

Campania a fost larg acceptată de cetățeni, după cum reiese din sondajele efectuate în acest sens. Astfel, 223% dintre persoanele care au fost întrebate au considerat acțiunea pozitivă și 81% recunoaște că datorită ei a fost încurajat să cumpere produse din magazinele locale. 81%, în plus, a participat ca o familie și 70% susțin că au aflat mai multe despre comerțul din municipiul lor.

Diferite linii de ajutor destinate comerțului

Această inițiativă se adaugă la restul proiectelor de promovare a activității comerciale promovate de Direcția Generală Comerț și Consum, care au fost consolidate pentru a depăși efectele grave cauzate de COVID-

. . De remarcat, printre altele, sunt stimulentele pentru asociațiile de afaceri și primăriile, atenția către comerțul itinerant sau sprijinul pentru Târgul Pieței de Artizanat.

. Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid a adăugat mai mult de 2. 81 unități la Magic Trades campanie