Cele două companii au ajuns la un acord în cadrul Integrated Systems Europe (ISE) anul trecut și vor prezenta această tehnologie în cadrul ediției din acest an a congresului, care începe marțea viitoare la Barcelona.Această colaborare i-a permis lui Artur Holm să aibă un catalog care poate fi accesat cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală, astfel încât potențialii clienți să poată învăța într-un mod captivant funcționalitățile ecranelor și monitoarelor lor pentru sălile de întâlnire, datorită tehnologiei Marvut.Proiectul a avut sprijinul ACCIÓ, care a promovat legătura dintre cele două corporații în cadrul ISE Open Innovation Challenge a anului 2022, o întâlnire între companiile furnizori de tehnologie și corporațiile mari cu nevoi specifice.Companiile catalane Marvut Technologies și Arthur Holm vor prezenta la Integrated Systems Europe (ISE) un showroom de realitate virtuală care vă permite să experimentați cu produse într-un mod imersiv, prin utilizarea ochelarilor de realitate virtuală. Startup-ul Marvut, care este specializat în soluții tehnologice imersive, a creat acest catalog virtual pentru ca Arthur Holm să își poată prezenta produsele potențialilor clienți virtual, astfel încât aceștia să poată experimenta funcționalitățile ecranelor lor pentru sălile de întâlnire fără a fi nevoie să se mute. ISE, principalul congres al sectorului audiovizual, are loc la Barcelona de marți, 31 ianuarie.

Proiectul a primit sprijinul ACCIÓ – agenția pentru competitivitatea companiei a Departamentului Întreprinderi și Muncă – care a promovat legătura dintre cele două corporații în cadrul ediției ISE 2022. În cadrul congresului, ACCIÓ (ca membru al Enterprise Europe Network (EEN) a Comisiei Europene din Catalonia) a organizat ISE Open Innovation Challenge, o serie de întâlniri între companii care furnizează tehnologii și soluții cu alte companii care prezintă provocări de afaceri și nevoi specifice, cu scopul de a promova inovare deschisă și proiecte de colaborare.

Potrivit CEO-ului Arthur Holm, Henrik Holm, „ca companie cu o prezenta internationala relevanta, trebuia sa gasim o solutie pentru a putea prezenta in strainatate produsele noastre, care sunt foarte voluminoase, intr-un mod virtual”. Din acest motiv, de la Marvut au”Dezvoltați o soluție pe care o numim „realitate extinsă”, adică un showroom virtual în care clienții potențiali vă pot descoperi întregul catalog de monitoare motorizate, microfoane, difuzoare, camere și cutii de joncțiune doar folosind ochelari de realitate virtuală”, explică CEO-ul și co-fondatorul Marvut, Diego Fernández.

În acest fel, utilizatorul își pune ochelarii și, folosind comenzi, accesează un mediu virtual în care este reprezentat spațiul în care ar urma să fie instalate ecranele lui Arthur Holm, precum o sală de ședințe sau chiar și întregul parlament al unei țări, și din acolo diferitele funcționalități ale dispozitivelor pot fi testate într-un mod imersiv. Marvut are deja o versiune pilot a tehnologiei sale, pe care o vor prezenta împreună cu Arthur Holm în cadrul ediției din acest an a ISE.

Potrivit lui Fernández, Marvut este singura companie din întreg Statul capabilă să „realizați soluții 3D holografice și interactive, adică care să permită utilizatorului să reacționeze la acestea”, datorită tehnologiei proprii cu senzori. Pentru a-și dezvolta mediile imersive, echipa startup-ului este dedicată „modelați produs cu produs cu un computer pentru a le transforma în imagini 3D”. „Cdeoarece acest proces poate fi foarte lung, ne bazăm adesea pe fotogrammetrie, adică facem multe fotografii ale unui obiect pentru a putea crea mai rapid modelul său tridimensionall”, subliniază el. În cazul lui Arthur Holm, întrucât compania avea deja propriile produse 3D, Marvut le-a adaptat pur și simplu la sistemul său pentru a le putea încorpora în mediul virtual.

CEO-ul Marvut subliniază că participarea la ISE Open Innovation Challenge a fost foarte pozitivă: „Nu numai că ne-a pus în contact ca furnizori de soluții software cu un viitor partener care avea o nevoie reală, dar ca startup ne-a permis și să învățăm cum să colaborăm cu o companie deja consacrată, cu un termen limită foarte strâns.. Tehnologia companiei catalane emergente se adresează tuturor tipurilor de sectoare, de la cultură și agrement până la sfera corporativă a oricărei companii. Fondată în 2020, Marvut are o duzină de lucrători între sediul central din Barcelona și delegația pe care o au în Columbia, piață pe care a intrat cu ajutorul ACCIÓ, și intenționează să-și dubleze forța de muncă în acest 2023. În plus, startup-ul intenționează să se internaționalizeze în curând tot în Franța, unde intenționează să încheie un acord de distribuire a soluțiilor sale în lunile următoare.

La rândul său, Arthur Holm este specializat în soluții audiovizuale pentru diferite sectoare, de la instituțional la corporate (săli de ședințe, săli de conferințe, auditorii etc.) sau chiar pentru nave și hoteluri. CEO-ul Arthur Holm, Henrik Holm, subliniază că colaborarea le-a permis „au un showroom la îndemâna tuturor distribuitorilor internaționali”. Compania are în prezent o forță de muncă de 37 de lucrători și este prezentă în 40 de țări.

Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

Facebook @acciocat

Linkedin ACȚIUNE

Youtube ACȚIUNE

sursă: Companiile catalane Marvut Technologies și Arthur Holm vor prezenta la ISE un „showroom” de realitate virtuală pentru a experimenta cu produsele lor