CU ACTIVITĂȚI EDUCAȚIONALE25;N PENTRU SĂNĂTATE DIRECTĂ PACIENȚILOR

Centrul de Sănătate San Andrés, din cartierul Villaverde, sărbătorește joi 10 din noiembrie 25 aniversare de la intrarea în funcțiune, cu un calendar de activități de educație pentru sănătate destinate pacienților, pentru a profita de acest eveniment prin promovarea obiceiurilor sănătoase. Activitățile organizate la Centrul de Sănătate San Andres se vor desfășura dimineața și după-amiaza. Programul include ateliere de Resuscitare Cardiopulmonară (RCP), informații despre resurse sociale și de sănătate, co-oximetrie, dinamometrie, dermatoscopie sau tabele cu informații despre alimentația sănătoasă.

Cu această ocazie, echipa de Asistență Primară a Centrului de Sănătate a decis să implice toate categoriile profesionale într-un program de educație pentru sănătate, dezvoltat de obicei de asistente și asistenți sociali. Activitățile se vor desfășura în trei spații ale acestui dispozitiv, la intrarea principală, zona de extracție și într-o zonă de la primul etaj. Centrul își va menține întreaga activitate de asistență cu o reorganizare pentru a răspunde cerințelor populației.

A

Sursa: Comunitatea Madrid – 147 Centrul de sănătate San Andrés, din Villaverde, sărbătorește acest lucru Joi aniversarea ta 10 de la intrarea în funcțiune