Cele două centre destinate românilor din Comunitatea Madrid au avut o participare bună la campionatul InterCEPIS organizat între toate centrele destinate imigranţilor. Miercuri, 20 ianuarie, la sediul Fundaţiei Rayo Vallecano, a avut loc decernarea premiilor Ligii I la Fotbal InterCepis.

Echipa Centrului Hispano-Român din Coslada s-a clasificat pe locul al treilea. Viceconsilierul pe probleme de imigraţie şi cooperare, Gabriel Fernández Rojas, le-a înmânat membrilor echipei cupa acreditativă. Şi Centrul Hispano-Român din Alcalá de Henares a participat pentru al doilea an consecutiv la Campionatul  INTER CEPIS, de data această cu două echipe: Rumano Alcalá A şi Rumano Alcalá B.

În cadrul primului campionat INTER CEPIS organizat anul trecut, equipa de fotbal 7 a Centrului Hispano-Român a câştigat titlul de vicecampion. Duminică, 31 ianuarie, cele două echipe ale Centrului din Alcalá au debutat în prima etapă a Ligii cu două victorii spectaculoase, confirmând astfel că rezultatul de anul trecut a fost binemeritat.  Obiectivul propus anul acesta este îmbunătăţirea sau cel puţin menţinerea titlului dobândit anul anterior.