Ziarul Romanul ofera un nou serviciu gratuit pentru toti cititorii si pune la dispozitia tuturor sectiunea de Anunturi de pe pagina web.

Asadar, la adresa www.romanul.eu aveti acum posibilitatea sa publicati anunturi gratuite de mica publicitate, puteti controla perioada lor de publicare, puteti vedea cate persoane au citit anuntul dumneavoastra si il puteti modifica oricand.

Ca sa puteti publica un anunt gratuit de mica publicitate trebuie sa va inregistrati GRATUIT pe pagina web www.romanul.eu.

Procedura de inregistrare este foarte simpla si se poate face in cateva minute daca aveti un email. Dupa ce completati datele trebuie sa confirmati inscrierea pe pagina noastra web, apasand pe adresa care va va fi trimisa pe emailul specificat la inregistrare. In cazul in care nu ati primit confirmarea de inregistrare, uitati-va in SPAM in emailul dvs.

Dupa ce ati confirmat inregistrarea va puteti conecta oricand pe www.romanul.eu si puteti publica sau modifica anunturi gratuite in orice categorie.