ATA va pune la dispoziția membrilor în mod gratuit atât training, cât și un serviciu cuprinzător de management al asistenței pentru digitizarea afacerii, în cadrul programului Kit Digital, cu un birou tehnic la dispoziție liber profesioniștilor și companiilor.Madrid, 21 decembrie 2022. Colegiul Oficial al Stomatologilor din Jaén și Federația Națională a Asociațiilor de Lucrători Independenți (ATA) au semnat un acord de colaborare care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de muncă ale medicilor stomatologi din provincia Jaén.

După această încorporare, ATA continuă să adauge stomatologi în sectorul său de sănătate, care include deja asociațiile stomatologice din Sevilla și Huelva, precum și consiliile generale ale farmaciștilor, medicilor, kinetoților, podologilor, opticienilor, optometriștilor, psihologilor și dieteticienilor nutriționiști. care în prezent se ridică la 229.350 de profesioniști din domeniul sănătății.

Ambele organizații apreciază în mod pozitiv semnarea acestui acord, prin care sunt de acord să lucreze împreună pentru a apăra interesele stomatologilor din provincia Jaén „Considerăm că una dintre marile provocări pentru stomatologi este digitalizarea și ATA va oferi membrilor noștri gratuit training si un serviciu de management cuprinzator pentru digitizarea afacerii, in cadrul programului Kit Digital, printr-un birou tehnic la dispozitia independentilor si companiilor” a asigurat presedintele Colegiului Medicilor Dentisti Jaen, Francisca Peralvarez Aguilera.

„În plus, le va fi de ajutor pentru viața lor de zi cu zi, întrucât vor putea obține consultanță prin intermediul colegiului nostru cu acordul prealabil, în probleme legate de statutul lor de liber profesionist, în special odată cu intrarea în vigoare a noul sistem de contribuții. De asemenea, vor avea informații în timp util cu privire la toate ajutoarele publice care sunt convocate la nivel european, național sau regional”.

La rândul său, secretarul general al ATA, Jose Luis Perea a evidențiat că: „Este un acord foarte important pentru că de la ATA lucrăm, împreună cu alte grupuri din domeniul sănătății, pentru a rezolva probleme care le afectează în mod specific, precum baremele insuficiente pe care asigurătorii le plătesc acestor profesioniști, publicitatea deficitară în sănătate și intruziunea profesională. care suferă în fiecare zi. Lucrând împreună, vom ajuta performanța profesională a stomatologilor din Jaén care lucrează pe cont propriu și care au grijă de sănătatea noastră.”

Perea a ținut să evidențieze angajamentul ATA față de sectorul sănătății: „de la ATA ne angajăm să oferim o mai mare vizibilitate și să ajutăm la transmiterea pretențiilor lor către Administrațiile Publice”.

Sectorul de sănătate ATA, din care face parte deja Colegiul Medicilor Dentisti din Jaén, are ca obiectiv apărarea instituțională a intereselor profesioniștilor din domeniul sănătății privați care luptă pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Acordul este disponibil membrilor și aceștia pot afla despre conținutul acestuia contactând Colegiul Medicilor Dentisti din Jaén.


Sursa: ATA și stomatologii din Jaén semnează un acord pentru consolidarea colectivului