Responsabil cu fondurile SEPE Investiția totală în ultimii trei ani se ridică la 45 de milioane de euro Consiliul de Miniștri a aprobat, la propunerea Ministerului Muncii și Economiei Sociale, apelul de subvenții pentru finanțarea renovării birourilor cu personal din cadrul Serviciului Public de Stat pentru Ocupare (SEPE) în valoare totală de 15.000.000 de euro.

Fondurile, în sarcina bugetului de cheltuieli al Serviciului Public de Stat de Ocupare, vor fi executate în exercițiul financiar 2023. În perioada 2020-2023 au fost investiți 45.000.000 de euro în renovarea acestor dependențe.

Scopul grantului

Investiția va face posibilă realizarea unor lucrări de renovare, adaptare și reparare totală sau parțială a dotărilor, centrelor și dependențelor birourilor de angajare, atât noi, cât și deja existente.

Beneficiarii acestor subvenții sunt regiile autonome care dețin sau pot dobândi dreptul de proprietate asupra birourilor de ocupare a forței de muncă.

Comunitățile autonome sunt responsabile de întreținerea și reînnoirea birourilor de ocupare a forței de muncă întrucât dețin proprietatea rețelei din transferul de funcții și servicii în materie de management al muncii, angajare și formare profesională pentru angajare, cu dotările, mobilierul și echipamentele lor. În aceste spații sunt integrate și birourile de beneficii ale Serviciului Public de Stat de Ocupare, ceea ce contribuie la modernizarea acestuia cu fondurile repartizate în apelurile corespunzătoare.

COMUNITATEA AUTONOMA

PROVINCIE

NUMELE BIROULUI

ANDALUZIA

ALMERÍA

ALMERIA – ALMADRABILLAS

ANDALUZIA

CADIZ

PATERNA – RIVERA

ANDALUZIA

CORDOVA

PEÑARROYA – PUEBLONUEVO

ANDALUZIA

MALAGA

ALORA

ANDALUZIA

MALAGA

MALAGA – CAPUCHINOS

ANDALUZIA

SEVILA

SALCIA

ANDALUZIA

SEVILA

CAPII SAN JUAN

CASTILLA LA MANCHA

ORAȘ ADEVĂRAT

ALMADEN

CASTILLA LA MANCHA

ORAȘ ADEVĂRAT

Măr

CASTILLA LA MANCHA

TOLEDO

VILLACAÑAS

CATALONIA

BARCELONA

SANT FELIU DE LLOBREGAT

CATALONIA

GIRONA

FIGURILE

CATALONIA

GIRONA

LA BISBAL D’EMPORDÀ

COMUNITATEA MADRIDULUI

MADRID

ARGÜELLES

COMUNITATEA MADRIDULUI

MADRID

CONCEPȚIE CARTIER

COMUNITATEA MADRIDULUI

MADRID

RIVAS

COMUNITATEA VALENCIANA

ALICANTE

ALICANTE – LOS ANGELES

ESTREMADURA

BADAJOZ

DUCE SMITH

ESTREMADURA

CACERES

miajadas

GALICIA

A CORUÑA

CEE

GALICIA

A CORUÑA

SANTIAGO – CENTRAL

INSULELE BALEARE

BALEARE

ALCUDIA

INSULELE CANARE

SF. CRUCE DE LA TENERIFE

GHID ISORA

MURCIA

MURCIA

UNIUNEA


Sursa: Consiliul de Miniștri aprobă alocarea a 15 milioane de euro pentru renovarea birourilor de ocupare a forței de muncă