ATA Canarias a lansat proiectul „asesoraTENerife” cu scopul de a promova și consolida munca pe cont propriu pe insulă. Proiectul, care este finanțat de Consiliul Insular în cadrul politicilor privind ajutorul pentru antreprenoriat și sprijinirea afacerilor, va avea acțiuni gratuite pentru lucrătorii independenți de pe insulă.

Aceste acțiuni variază de la consiliere gratuită și față în față până la formare pe cele mai variate subiecte, de exemplu, în digitizare sau suporturi multimedia, și vor fi lansate pe parcursul primei jumătăți a anului.

sub deviza „pe cont propriu, cu ajutorul nostru”„asesoraTEnerife” își propune să ajute și să sprijine lucrătorii independenți și aspiră să fie centrul tuturor îndoielilor sau întrebărilor pe care le pot avea toți lucrătorii independenți.

Printre acțiunile gratuite, care pot fi deja consultate pe acest site, cei care desfășoară activități independente vor putea găsi și descărca ghiduri informative, videoclipuri și infografice.

Pe de altă parte, ATA Canarias va pune la dispoziția lucrătorilor independenți de pe insulă o linie telefonică pentru ca, mai direct, independenții să poată rezolva orice îndoială sau întrebare pe care o au cu privire la afacerile lor și să obțină astfel ajutor instantaneu.

Săptămâna independenților Proiectul va avea una dintre principalele repere cu sărbătorirea Săptămânii lucrătorilor pe cont propriu, care va face turul a cinci municipalități de pe insulă, oferind servicii de consiliere și îndrumare la nivelul străzii. Datele vor fi comunicate pe site-ul proiectului și pe rețelele de socializare ale asociației.

Prin aceste acțiuni, ATA își propune să ajungă la cât mai mulți independenți, dar și tuturor persoanelor care se gândesc să înceapă o afacere, informându-i despre toate problemele legate de munca pe cont propriu și arătându-le avantajele pe care aceasta le presupune.

ATA Canarias lucrează de mai bine de două decenii în favoarea persoanelor care își desfășoară activitatea de angajat pe toate insulele. Independenții sunt baza economiei societății și oriunde se instalează o nouă afacere, se generează economie și locuri de muncă și, prin urmare, noi oportunități.


Sursa: ATA Canarias lansează „asesoraTEnerife” pentru a promova și consolida munca pe cont propriu pe insulă