Joia trecută, standul Alcalá de la FITUR a găzduit prezentarea noului videoclip promoțional al Biroului de Tragere, care poate fi accesat prin următorul link https://youtu.be/omyFN9PI6-s și care a reușit deja să depășească cele 200.000 de vizualizări. prin YouTube și diferitele rețele sociale prin care a fost distribuit.

Alcalá de Henares, de-a lungul istoriei sale, a servit drept decor pentru multe filme și seriale naționale și internaționale. Cel mai cunoscut este posibil Spartacus, de Stanley Kubrick, în care se poate vedea Puerta de Madrid din Alcalá de Henares.

Pagina web a Oficiului de Film Alcalá (la link-ul https://alcalafilmoffice.ayto-alcaladehenares.es/rodajes/) oferă o listă a filmărilor care au fost realizate în orașul Complutense, care include lungmetraje, scurtmetraje filme și seriale de televiziune, ficțiune, documentare și spoturi de televiziune.

În prezent, Alcalá continuă să fie decorul pentru o multitudine de momente cinematografice care au rămas și ele în istorie. Acest videoclip reflectă istoria extinsă a orașului, servind drept locație pentru o multitudine de filmări.

Spotul este semnat de echipa artistică formată din tineri artiști audiovizuali din orașul Complutense, o echipă din Alcalá aproape 100%, formată printre alții din regizorul Dan Barreri, directorul de fotografie Sergio Toro, inginerul de sunet Dani Bravo și muzicianul Juan Carlos Sainz-Maza, cu Carlos Librado, cunoscut drept Nene.

Sursa: Peste 200.000 de reproduceri în 7 zile pentru videoclipul promoțional al „Alcalá Film Office” cu actorul Carlos L…