Vineri, 1 aprilie, în cinematografe vor fi lansate filmul de animație „ Supercuc ” și Documentarul lunii „Rock la mie”. Cu acestea, cinematografele au lansat în cursul acestui an 2022, 10 filme dublate și / sau subtitrat în limba catalană cu sprijinul Departamentului de Cultură


Supercuc

Supercuc este super lung și super puternic și are, de asemenea, abilități uimitoare. El este capabil să ajute păianjenii și broaștele râioase să iasă din cele mai grave situații. Dar când va fi capturat de șopârla rea, va avea nevoie de ajutorul tuturor prietenilor săi. ) El Grúfal i el drac Zog ‘, însoțit de alte nuvele despre prietenie și armonie între colegii de clasă.

Îl poți vedea în catalană la următoarele cinematografe începând cu 1 aprilie:


JCA Cinemas Lleida – Alpicat (Alpicat) Cinemas Girona (Barcelona) Cines Verdi (Barcelona) Zumzeig Cinema (Barcelona) Cinema Edison (Granollers) Cine Alhambra (La Garriga) Cinematografe Arinco (Palamós) Cinema Teatre Comtal (Ripoll) Cinematografele Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) JCA Cine luna Tarragona – Valls (Valls) Și din 8 aprilie până la:

L’Esbarjo Verdi (Cardedeu) Cinema Catalunya (Terrassa) Rock la mie , documentarul lunii pentru aprilie

Serialul documentar al lunii este programat pentru aprilie „ Rock la mie” , care va fi difuzat în format hibrid. În persoană, vă vor primi 51 camere în Catalonia, 2 în Insulele Baleare și 8 în Țara Valenciană și, online, 10 camere virtuale în Catalonia și 1 în Insulele Baleare. Acest lungmetraj a fost subtitrat în catalană cu sprijinul Secretarului Politicii Limbii.

Fabio vrea să-și convingă trupa rock preferată, „Foo Fighters”, să cânte la Cesena, a lui mic oras natal. Pentru a realiza acest lucru, se stabilește un obiectiv aproape de neatins: să reunească o mie de muzicieni pentru a cânta împreună și în sincronizare cu melodia lor „Learn to fly”. Misiunea pare imposibilă. Un apel pentru Youtube va fi începutul uimitoarei aventuri a lui Rockin ‘1000, cea mai mare trupă rock care a existat vreodată. Regizorul Anita Rivaroli oferă o injecție emoționantă și emoționantă de rock într-un documentar distractiv.

The Docs of the Month este o inițiativă a companiei Parallel 40, născut în cadrul proiectului european CinemaNet Europa, în 1000, care își propune să aducă genul documentar la numărul maxim posibil de spectatori, să crească numărul de săli pe care doresc să programeze film documentar de calitate și să ajute creaza in populatie un obicei de a consuma documentarul printr-o oferta regulata dincolo de festivaluri.

Promovarea dublării și subtitrarii în catalană

Departamentul de Cultură promovează dublarea și subtitrarea în catalană a producțiilor audiovizuale cu subvenții către distribuitori pentru a crește oferta de filme în limba catalană în săli de expoziție, pe platforme rmes digital și în format fizic. În anul 2021 au fost dublate sau subtitrate în catalană, cu Suport pentru politica lingvistică, mai mult de 2. 03 conținut audiovizual pentru teatre, platforme, Blu-ray, DVD și festivaluri.

Trailer pentru ‘ Supercuc ‘ https://youtu.be/f-EIMeaFLuc

Sesiuni de „ Supercuc ” http://www .gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=3908

Trailer pentru „ Rock la mie” https://www.youtube.com/watch?v=7J9mbl2lj

Sesiuni de „ Rock la mie” http: //www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=35626

Barcelona Docs: https: //docsbarcelona.com

Cinema în catalană

Sursa: Aprilie începe cu două lansări de filme catalane: „Supercuc” și „Rock per mil”