Ambasada Romaniei din Spania este reprezentata in sfarsit si pe Facebook, portalul pe care au acum conturi personale in jur de 4 milioane de romani. Misiunea diplomatica are asadar o pagina creata pe baza unui profil personal, de unul dintre angajatii institutiei si poate fi vazuta la urmatoarea adresa http://www.facebook.com/profile.php?id=100003041861152

Acesta este mesajul de inceput pe pagina de pe Facebook a institutiei: „Bun gasit tuturor si bine ati venit pe pagina de Facebook a Ambasadei Romaniei la Madrid! E o noua forma de a ne apropia asa ca va asteptam postarile, anunturile si intrebarile! Asociatiile romanilor din Spania sunt binevenite sa anunte pe aceasta pagina actiunile lor, evenimentele pe care doresc sa le organizeze! Aici o sa gasiti toate noutatile care ar putea fi de interes si detalii despre activitatea Ambasadei a Sectiei Consulare Madrid cat si a celorlalte reprezentante diplomatice ale Romaniei in Spania.”

Deocamdata, Ambasada Romaniei de la Madrid are 14 prieteni printre care si Romanul din Spania, insa numarul va creste cu siguranta in urmatoarele zile.