Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, și ministrul Industriei, Comerțului și Turismului, Reyes Maroto, au vizitat în această dimineață expoziția „Motociclete fabricate în Spania”, împreună cu curatorul acesteia, Fernando de Portugal. La vizită au participat și viceprimarii, Miguel Ángel Lezcano și María Aranguren.

Expoziția „Motociclete Made in Spain”, care în prima sa lună de deschidere a depășit 3500 vizite, evidențiază valoarea istoria industriei motocicletelor spaniole și are o colecție de mai mult de 300 motociclete, printre care bijuterii autentice pentru motociclism din istorie a Spaniei ies în evidență și poate fi văzută în această expoziție, unică în țara noastră.

Primarul orașului Alcalá, Javier Rodríguez Palacios, a declarat că „Suntem foarte bucuroși că ministrul Industriei ne vizitează astăzi , Reyes Maroto, pentru că este cel mai înalt reprezentant al producției industriale a țării. Astăzi ne amintim o parte importantă din istoria industriei din această țară, în acest caz legată de motocicletă. Și această parte a istoriei este astăzi o altă ofertă turistică în Alcalá de Henares. Pentru că toți fanii motocicletelor care vin să viziteze această expoziție magnifică vor vizita și Orașul Patrimoniului Mondial care o găzduiește”.

Expoziția se află în vechea fabrică GAL, un spațiu unic și autentic care a fost reabilitat de Consiliul Local Complutense în urmă cu puțin peste doi ani, și care a a găzduit deja diferite evenimente, precum și filmări. Expoziția este deschisă publicului de vineri până duminică la următoarele ore: vineri de la 16: 16 până la 10: 00 ore, sâmbăta și duminica de la 10: la 14: și de 16: 00 la 10: 00 ore.

Sursa: Primarul și ministrul Reyes Maroto vizitează Expoziția „Motociclete făcute în Spania” în Alcalá