Astăzi a avut loc ceremonia de predare a cecul de solidaritate a Crucii aniversare a III-a Alcalá al Patrimoniului Mondial, organizată de Clubul de Atletism Cervantes în colaborare cu Consiliul Local Alcalá de Henares, către Fundația Espiral, situată în cartierul Espartales. În total, au fost donați prin euro de solidaritate din înscrierile participanților adulți la evenimentele populare Cross.

În fapt La ceremonia de predare au fost prezenți al doilea viceprimar, Alberto Blázquez, al patrulea viceprimar, Diana Díaz del Pozo. , primarul Serviciilor Sociale, Blanca Ibarra, consilierul pentru sport, Julián Cubilla și )Marta Panufnik în calitate de reprezentant al consiliului de administrație al Clubului de Atletism Cervantes, precum și membri ai Fundației Espiral.

The Spiral Foundation va aloca cecul primit pentru promovarea timpului liber și sportului sănătos, prin achiziționarea de material și activități.

Sursa: A predat cecul de solidaritate pentru a III-a Aniversare a Crucii a Patrimoniului Mondial Alcalá Fundației Espiral