#Torrejon – • Programul de atenție către public al acestui centru educațional din Torrejon în cursul lunii iulie este de luni până vineri de la 8:30 la 13:30.

• Persoanele interesate pot solicita mai multe informații la Școala Municipală pentru Adulți, situată pe strada Leandro Fernández de Moratín nr. 6, la telefon 91 676 63 54 și la e-mail ema@ayto-torrejon.es
Până pe 26 iulie va rămâne deschisă perioada de preînscriere la Școala Municipală de Adulți pentru anul universitar 2023-24 la „Predare inițială”, „Licență în ESO” și „Spaniolă pentru străini”. Persoanele interesate pot solicita mai multe informații la școala propriu-zisă, situată pe strada Leandro Fernández de Moratín nr. 6, la telefon 91 676 63 54 și prin e-mail la ema@ayto-torrejon.es și pe web.Programul de funcționare al acestui centru educațional din Torrejon în luna iulie este de luni până vineri de la 8:30 la 1:30.

Torrejón de Ardoz, 20 iulie 2023. Școala Municipală pentru Adulți din Torrejón de Ardoz și-a deschis perioada de preînscriere la diferitele cursuri pe care le predă iar cursul va costa 13 euro pe an pentru cei înscriși în oraș. Printre obiectivele acestui centru se numără dobândirea de cunoștințe de bază, lărgirea culturii generale și obținerea calificării de bază care permite un acces mai bun la lumea muncii, printre altele. Această școală și-a început călătoria la o inițiativă municipală în 1983. Învățăturile pe care le predă sunt:

– formarea de baza:

• Învățături inițiale I (formare de bază).
• Educație Inițială II (formare care vizează integrarea în studiile pentru obținerea absolventului ESO).
• Studii medii pentru a obține Titlul ESO: La sfârșitul acestor studii: NIVEL I (1 și 2 ESO) și NIVEL II (3 și 4 ESO), veți obține titlul de Absolvent de Liceu Obligatoriu (ESO).
• Spaniolă pentru străini nivel început și mediu.

– Învățături de dezvoltare personală

Sursa: Ultimele trei zile în care perioada de preînscriere a Școlii Municipale de Adulți va rămâne deschisă pentru anul universitar 2023-24