#AlcaladeHenares – Verifica aici dispozitivul de circulatie al Targurilor 2023

Cu ocazia târgurilor și festivalurilor din Alcalá, care au loc între 25 august (prevacante) si 3 septembrie, Brigada Rutieră și Siguranță Rutieră a Poliției Locale a pregătit a Dispozitiv special pentru mobilitate și accesibilitateîn colaborare cu Protecția Civilă, care stabilește măsurile necesare pentru reglementarea circulației vehiculelor și pietonilor pentru a promova desfășurarea corespunzătoare a diferitelor evenimente programate în cadrul Târgurilor și Festivalurilor.

Măsuri speciale de restricție de parcare și circulație:

Măsurile speciale de restricționare a parcării și circulației vor începe din prima oră a Vineri, 25 august, care se încheie luni, 4 septembrie, afectând în principal următoarele puncte:

Casca istorica: străzile din jurul centrului istoric, care sunt semnalizate corespunzător. Targuri: Strada Ronda del Henares, de la Plaza de la Juventud până la sensul giratoriu cu strada Gran Canal. Arena de tauri: de Miguel de Unamuno, strada Paula Montal, strada Valentín Juara Bellot. Livada Episcopului Palatului Arhiepiscopal. Festivalul gigant: Puerta de Madrid, strada Cardenal Sandoval y Rojas, Plaza de Palacio. Foc de artificii: de Miguel de Unamuno, strada Paula Montal, strada Valentín Juara Bellot. Măsurile temporare și permanente de restricționare a traficului și parcării, pot provoca întârzieri în deplasarea dumneavoastră prin axele principale ale orașului și pe străzile din jur, de aceea, se recomandă să evitați pe cât posibil utilizarea vehiculelor private și să evitați Parcarea în străzile afectate de evenimentele programate pentru Târgurile 2023, care sunt semnalizate corespunzător.

PREGON – TÂRG DE ZI. CASTĂ ISTORICĂ.

Măsuri speciale de restricție de parcare în zona centrală:

Cu ocazia instalării diferitelor infrastructuri, pentru asamblarea Târgului de Zi, proclamare și alte activități cuprinse în programul Târgurilor și Festivalurilor, Parcarea este interzisă, din 25 august la ora 08:00 până la ora 08:00 pe 4 septembrie, în următoarele locații enumerate mai jos:

Data

Ora

Loc

Tipul de măsură

de vineri

25/08/23

08:00

De la nr. 3 a c/ Santa Úrsula până la Plaza Rodríguez Marín

Interdicție de parcare pe 25 august 2023

Măsuri speciale de restricționare a circulației în centrul orașului:

Pentru locuitorii din garaje pe c/ Nebrija, Li se va da acces cu vehiculele lor de pe strada Santiago, așa cum fac în prezent. Pentru locuitorii din garaje pe c/San Diegoaccesul cu vehiculele acestora va fi facilitat prin intermediul c/ Crin, asa cum fac in prezent. Programul c/primarului pentru a efectua sarcini de încărcare și descărcare în vehicule nu va suferi nicio schimbare în perioada Târgului, acesta fiind 07:00 – 11:00, ca si restul anului. După ora 11:00 noptierele c/ Vârstnici și va fi o stradă exclusiv pietonală.

CONCERTE GIGANTE DE FESTIVAL – HUERTA DEL OBISPO.

Măsuri speciale de restricție de parcare:

În timpul montajului, sărbătoririi și demontării concertelor Festivalului Gigante vor rămâne cu interdicție de parcare următoarele locuri:

Data

Ora

Loc

Tipul de măsură

de luni

28/08/23

08:00

Parcare completă la Pico del Obispo

Interdicție de parcare până la 03.09.203.

de joi

31/08/23

08:00

Cardenal Sandoval și strada Rojas

Interzicerea parcării pe toată strada în zilele în care au loc concertele Festivalului Gigante.

Măsuri speciale de restricționare a circulației:

Traficul va fi limitat cu cel puțin 2 ore înainte de deschiderea porților/începutul concertelor Festivalului Gigantecirculand din nou cu aranjamentul normal odata ce spectacolele muzicale s-au terminat.

Data

Ora

Loc

Tipul de măsură

Din

31/08/23

16:00.

poarta Madridului

Măsuri permanente de restricție a traficului în zilele concertelor programate.

Din

31/08/23

16:00.

Strada Cardenal Sandoval

Măsuri permanente de restricție a traficului în zilele concertelor programate.

Târguri de târg.

The Ronda de Henares va suferi restricții de circulație a vehiculelor, în tronsonul cuprins între Plaza de la Juventud, Gta. de Beleña și Gta. cu strada Grand Canal, de vineri, 25 august până luni, 4 septembrie 2023, de la 18:30 până la 8:00 aproximativ, odată ce Ronda de Henares va fi curățată de către firma concesionară pentru serviciul de curățenie al orașului, se va redeschide circulației.

Data

Ora

Loc

Tipul de măsură

de vineri

25/08/23

18:30

Runda Henares.

Între Gta. a tinereții

și

Gta. de la Belena

Măsuri permanente de restricție a traficului, de la 18:30 la 8:00.

Din 25 august până pe 4 septembrie.

TOBOSA DE APA SPLASH.

Cu ocazia activităților acvatice pentru copii care se vor desfășura în c/ Padre Llanos (lângă Centrul Cultural Gilitos), între Avenida de los Jesuitas și Calle Corpa, între orele 10:00 și 14:00, în perioada 28 august – 1 septembrie, traficul va fi întrerupt de vehicule pe această stradă în timp ce se desfășoară activitățile acestor copii.

SĂRBĂTORI LA CORIDA.

În perioada sărbătoririi festivităților taurine care vor avea loc pe 31 august și 1 și 2 septembrie, traficul poate fi afectat. SSe recomanda evitarea pe cât posibil utilizarea vehiculului privat, pe străzile de acces la Plaza de Toros.

BLOCARE.

În zilele de 1 și 2 septembrie 2023, din cauza sărbătoririi alergării, următoarele locuri vor rămâne interzise de parcare:

Data

Ora

Loc

Tipul de măsură

de miercuri

25/08/23

08:00

Avd. Miguel de Unamuno din Gta. de la Lázaro Cárdenas la Gta. din Cuesta de Teatinos.

Interdicție de parcare în două sensuri

de miercuri

25/08/23

08:00

Calle Paula Montal de la Avd. Miguel de Unamuno până la Travesía de Paula Montal.

Interdicție de parcare în două sensuri

de miercuri

31/08/23

08:00

Calle Valentín Juara Bellot de la Paula Montal trecere spre Cuesta de Teatinos.

Interdicție de parcare în două sensuri

Străzi afectate de izolări:

de Miguel de Unamuno, din Gta. de la Lázaro Cárdenas la Gta. din Cuesta de Teatinos. Calle Paula Montal de la Travesía de Paula Montal până la Avda. Miguel de Unamuno. strada Valentín Juara Bellot, din strada Cuesta de Teatinos.

În cursul alergării, pot apărea întârzieri și rețineri în deplasarea acestora prin accesele principale către Plaza de Toros. Prin urmare, se recomanda evitarea pe cât posibil utilizarea vehiculului privat.

MAREA DE PARADA FLORILOR DE FINAL DE FESTIVITATI.

Parada plutilor va incepe Duminică 3 septembrie la 9:00. Traseu:

Via Complutense – Gta. lui Luis de Medina – Vía complutense – Gta. De la Diego de Urbina – Via Complutense – Gta. De Forges – Via Complutense – Gta. Din Jerónimo de Sola (San Isidro) – strada Sebastián de la Plaza – Gta. de los Cuatro Caños – Calle Libreros – Plaza de Cervantes (capăt).

Pe parcursul defilării flăturilor pot apărea întârzieri și rețineri în deplasările acestora prin principalele accese către centrul orașului. Prin urmare, se recomanda evitarea pe cât posibil utilizarea vehiculului privat, pe străzile de acces la traseu, în timpul sărbătorii.

Programe de luat în considerare duminică, 3 septembrie în cadrul sărbătoririi paradei plutilor:

Restricționarea traficului rutier pe traseul de la 19:30. Ieșire din Via Complutense (Gta. Luis de Medina): 9:00. Sosire în Piața Cervantes: 23:00 (ora estimată de organizație). Data

Ora

Loc

Tipul de măsură

de sambata

09/02/23

18:00

Prin Complutense de la Gta. de la Poarta Universului la Gta. de Luis de Medina

Interdicție de parcare în două sensuri.

de sambata

09/02/23

06:00

Via Complutense de la Gta. de la Luis de Medina la Gta. din Forges.

Interdicție de parcare în două sensuri.

de sambata

09/02/23

06:00

Avd. de Guadalajara din Gta. de la Diego de Urbina, până la strada Marques de Alonso Martínez.

Interdicție de parcare în două sensuri.

de sambata

09/02/23

06:00

Via Complutense de la Gta. de la Forges la Gta. numai al lui Ieronim.

Interdicție de parcare în două sensuri.

CASTELUL FOCURILOR DE ARTIFICIE SFÂRȘIT DE SĂRBĂTORI.

Va avea loc focul de artificii duminică, 3 septembrie, în Plaza de Toros (Avenida de Miguel de Unamuno), începând cu ora 23:59.

Măsuri de restricție temporară traficul pentru acest spectacol pirotehnic, va fi activat la cel puțin 1 oră de la începerea spectacolului iar ulterior vor fi eliminate, circulând din nou cu amenajarea normală odată cu terminarea spectacolului de artificii.

Străzile afectate de spectacolul de artificii:

de Miguel de Unamuno, din Gta. de la Lázaro Cardenas, până la Gta. din Cuesta de Teatinos. Calle Paula Montal de la Travesía de Paula Montal până la Avda. Miguel de Unamuno. strada Valentín Juara Bellot, din strada Cuesta de Teatinos. TRANSPORT PUBLIC.

AUTObuze orasenesti:

Transportul urban cu autobuzul va circula pe rute alternative. Informații despre starea noilor opriri și traseul liniilor de autobuz se vor găsi pe panourile informative amplasate în copertinele stațiilor.

De la Poliția Locală, vecinii și vizitatorii sunt rugați ca atunci când se mută În vehiculele dumneavoastră, utilizați ocolurile alternative, respectați indicatoarele existente și fiți extrem de precauți.

Ne cerem scuze pentru inconvenient și apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră.

Sursa: Poliția Locală informează: Dispozitiv special de mobilitate Târguri și festivaluri din Alcalá 2023