#AlcaladeHenares – Începând cu 11 noiembrie viitor, sâmbăta și duminica Casita del O’Donnell va găzdui numeroase activități destinate celor mici.

Noua programare încorporează activități interesante, povestiri, ateliere, experimente etc. Prin aceste propuneri se vor lucra diferite subiecte de mediu, precum economia circulară, biodiversitatea, ciclul apei, sau noul atelier „Descoperă-ți moștenirea”, întotdeauna într-un mod distractiv și atractiv.

Toate activitățile sunt gratuite, dar au capacitate limitată, iar înregistrarea se poate face chiar la „La Casita del O’Donnell” cu 30 de minute înainte de începerea activităților. Programul va fi după-amiaza sâmbăta, la ora 17:30, și dimineața, duminica, la ora 12:00.

Programare

noiembrie

Sambata 11. „Cine este? Ce este cine?” De la 5 ani.

Dinamic în care participanții transformă deșeurile din fracțiile galbene și albastre în resurse uimitoare folosind indicii misterioase. O modalitate simplă de a învăța despre economia circulară și de a o face să funcționeze. În colaborare cu Ecoembes.

duminica 12. Ciuperci de toamnă. De la 5 ani.

Participanții vor fi detectivi grozavi și vor descoperi toate ciupercile pe care le găsim în drum.

Sambata 18. O’Donnell, un parc centenar: caiet de câmp. De la 5 ani.

Prin această activitate se realizează un „caiet de teren” cu șabloane și ștampile ale ființelor vii din Parcul O’Donnell.

duminica 19. Povestea „Zborul educațional”. De la 3 ani.

Povești în care participanții vor lua un zbor pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la ciclul de viață al deșeurilor și impactul pe care acestea îl generează asupra mediului nostru. În colaborare cu Ecoembes.

duminica 26. O’Donnell, un parc centenar: Birds of the Park. De la 5 ani.

Joc distractiv pentru a cunoaște mai bine aceste animale, principala fauna din parcurile urbane precum O’Donnell.

decembrie

Sambata 2. Atelier de meșteșuguri „Descoperă-ți moștenirea”. De la 3 ani.

Atelier pentru a afla și a descoperi cele mai emblematice monumente din Alcalá de Henares, cu materiale naturale pe care le vom găsi în Parcul O’Donnell.

Duminica 3 Atelier de săpun cu ulei uzat. Toate publice.

Atelier de creare a săpunului de casă din ulei uzat.

Sambata 9 O’Donnell, un parc centenar: Ginkhana. De la 3 ani.

Joc distractiv de teste pe care trebuie să le depășim și care ne va permite să cunoaștem întregul parc O’Donnell.

duminica 10 „Cine este? Ce este cine?” De la 5 ani.

Dinamic în care participanții transformă deșeurile din fracțiile galbene și albastre în resurse uimitoare folosind indicii misterioase. O modalitate simplă de a învăța despre economia circulară și de a o face să funcționeze. În colaborare cu ECOEMBES

Sambata 16 Povestea „Zborul educațional”. De la 3 ani.

Povești în care participanții vor lua un zbor pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la ciclul de viață al deșeurilor și impactul pe care acestea îl generează asupra mediului nostru. În colaborare cu Ecoembes.

duminica 17 Povestitor „De pe altă planetă” Pentru vârsta de 3 ani în sus.

Un vizitator ciudat apare în mod misterios pe planeta noastră, unde descoperă, și este uimit, de cantitatea mare de deșeuri care se generează în fiecare zi pe Pământ. Participanții vor trebui să găsească o soluție la această problemă pentru a salva planeta.

programarea casei odonell

Sursa: Noua programare pentru copii de la Casita de O’Donnell începe cu noi funcții interesante