#AlcaladeHenares – Din cauza lucrărilor de urgență care trebuie efectuate în Podul Arroyo del Camarmilla, situat în spatele cimitirului municipal, este necesar să se procedeze la o tăiere de circulație pe strada Camarmilla între Avd. de Europa și Gta. de la strada Camarmilla, până la strada Chorrillo.

Lucrările de urgență vor începe în continuare 30 octombrie 2023 si va avea o durata de trei saptamani, in functie de conditiile meteo.

Pentru a evita afectarea traficului în perioadele de cel mai mare aflux de vehicule, restricția circulației va fi efectuată în zilele lucrătoare în timpul programului de lucru. 9:30 a.m. până la 7:00 p.m.

Aceste lucrări de urgență ar urma să coincidă cu dispozitivul special al Tuturor Sfinților planificat de Brigada Rutieră și Siguranță Rutieră, în care este planificată tăierea străzii Chorrillo, de la strada Tomas Bretón până la strada Camarmilla și care a început pe 28 decembrie și se va încheia în viitor. 1 noiembrie.

Itinerar alternativ.

Următoarele rute sunt recomandate ca itinerar alternativ către strada Camarmilla.

Din Avd. de Europa.

a Europei- Avd. de Ajalvir- Avd. de Daganzo (Gta. Bandera)- Gta Adolfo Suárez- Avd. de Daganzo- Gta. a Crucii Verde- Vía Complutense (direcția Madrid-Guadalajara). a Europei – Avd. de Juan Carlos I- Gta de Felipe IV. (Avd. Carlos III – A-2) Din Vía Complutense.

Vía Complutense- Gta de la Cruz Verde. Avd. de Daganzo- Gta. de Adolfo Suárez- Gta de la Bandera- Avd. de Ajalvir- Avd. de Europa. Poliția Locală le cere locuitorilor și vizitatorilor să respecte indicatoarele existente și să fie extrem de precaută atunci când circulă cu vehiculele lor.

Ne cerem scuze pentru inconvenient și apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră.

Sursa: Informații serviciu public: tăieturi pe strada Camarmilla