Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, și consilierul pentru dezvoltare economică și ocuparea forței de muncă, Teresa Obiol, au a prezentat astăzi a IX-a ediție a Premiilor Alcalá Emprende, convocate de Entitatea Publică de Afaceri Alcalá Desarrollo.persoane cu inițiative antreprenoriale care își desfășoară activitatea principală în municipiul Alcalá de Henares.

primarul a evidențiat importanța acestor Premii

„ca instrument de încurajare a inițiativei în afaceri și a dezvoltării economice, servind drept stimulent pentru companii să ne spună despre proiectele lor, despre noutățile lor, arătând că Alcalá este un oraș viu care generează locuri de muncă”. Rodríguez Palacios a subliniat că „Alcalá de Henares este un mare exemplu de antreprenori, iar aceste Premii oferă vizibilitate tuturor celor care își asumă riscuri pentru a-și crea un viitor”.

Consilierul pentru Dezvoltare Economică, la rândul ei, s-a referit la aceste premii drept „un stimulent pentru crearea de noi companii și noi locuri de muncă în municipiul Alcalá din Henares. Din Consiliul Local-a afirmat-trebuie să sprijinim regenerarea țesăturii de afaceri a orașului, așadar pedepsit pentru pandemia de doi ani”.

Sunt convocate trei categorii: Premiul pentru cea mai bună inițiativă de afaceri, Premiul pentru cel mai inovator comerț (subcategoria comerț și subcategoria de ospitalitate) și Premiul pentru cea mai bună inițiativă de antreprenoriat durabil. Premiile variază între 2.500 și 10.090 euro.

Cererile, împreună cu restul documentației cerute în baze, trebuie depuse înainte de 24: 24 ore din 24 iunie din 2022 la sediul Entității Publice de Afaceri Alcalá Desarrollo, situat pe Calle Victoria, numărul 09 , din Alcalá de Henares, la 000: 00 la 14: 000, de luni până vineri sau prin e-mail la alcalaemprende@ayto -alcaladehenares.es

Bases_IX_Alcala Emprende Awards Edition

Sursa: Începe o nouă ediție a Premiilor Alcalá Emprende