#AlcaladeHenares – Paradorul de Alcalá a găzduit prezentarea XXVII-ului Călătorii Gastronomic Cervantinascare va avea loc în perioada 16-22 octombrie în restaurantele asociate Alcalá Gastronómica Fomentur.

La prezentare a participat primul viceprimar, Isabel Ruiz Maldonado, alături de președintele Alcalá Gastronómica, José Valdearcos. Ruiz Maldonado și-a arătat-o ​​pe a lui respect și admirație pentru munca depusă de hotelierii din Alcalá. „În primul rând, pentru timpul, efortul și afecțiunea pe care le dedici creării și designului de preparate originale și atractive, îmbinând inovația, ingeniozitatea, avangardă și, ca în acest caz, apelând la universul cervantin, tradiția, ” el a declarat.

„Și în al doilea rând – a adăugat el – pentru că prin suma și continuitatea muncii dumneavoastră reușiți să îmbogățiți gastronomia Alcala cu meniuri reînnoite, care transformă mâncarea bună într-o experiență, așa cum s-a demonstrat clar în cadrul concursului Alcalá Gastronomic și sunt sigur. că se va întâmpla acum cu Zilele Cervantes”.

Valdearcos, la rândul său, area asigurat că „cel Restaurantele Alcalá Gastronomic Fomentur subliniază cu mândrie că încă de la prima ediție nu au încetat să scoată preparate la acest eveniment care îmbină de două ori, epoca lui Cervantes și prezentul nostru. Sute de propuneri și rețete au apărut din aceste zile și au alimentat astfel gastronomia de succes din Alcalá de Henares, care este deja un reper în orașul în care s-a născut scriitorul”.

În acest sens, el a afirmat că „lZilele Gastronomice Cervantes ne aduc rețete din trecut care respectă prezentul și ne avansează spre viitor. Cel puțin aceasta este interpretarea pe care o fac restaurantele Alcalá Gastronómica–Fomentur preparatelor pe care le extragem din cămările lui Don Quijote.”

La rezervare prealabilă, restaurantele vor oferi meniuri cu prețuri cuprinse între 30 și 50 de euro cu preparate precum Cervantes ca migas sau diferite propuneri cu codul ca protagonist..

Ei participă la acestea Călătorii restaurantele Asador Parrilla La Ermita, Caiko, Talanis, El Encín Golf, Fino, JCR Sacromonte, Ki-Jote, Nino, La Cúpula, Eximio, Mesa 12, Nubium, Parador de Alcalá, Plademunt, Sacromonte II, El Casino, Restaurante El Corte Inglés , Norwegian Skrei, Ven Ven, La Cátedra, Martilota, La Terraza del Mercado și Anthológico.

Sursa: În perioada 16-22 octombrie, Alcalá sărbătorește Zilele Gastronomice Cervantes în restaurantele asociate cu Alcalá Gastronómic…