#AlcaladeHenares – Consilierul pentru Cultură, Santiago Alonso, a participat în această dimineață la inaugurarea noii expoziții situate în Casa de la Interviu. Este vorba despre „Posturi. Un oraș de privit” și este propunerea cu care CCOO del Henares a contribuit la comemorarea celei de-a 25-a aniversări de la declararea orașului Alcalá de Henares ca oraș al Patrimoniului Mondial.

Expoziția, care poate fi vizitată gratuit în perioada 7 – 24 septembrie, de luni până sâmbătă de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 19:00 și duminica de la 10:00 la 15:00: 00 p.m., face parte din proiectele prezentate de diferite entități din oraș și este inclusă în programarea specială pe care, ca urmare a celei de-a 25-a aniversări de la Declarația orașului Patrimoniu Mondial, Consiliul Local o desfășoară pe parcursul anului 2023.

Concret, această expoziție prezintă o selecție de lucrări premiate în cadrul Concursului de pictură rapidă în aer liber care, cu motto-ul „Alcalá, Patrimoniu Mondial”, organizat de CCOO del Henares din anul 2000.

Sursa: Deschisă publicului la Casa de la Interviu expoziția „Posturas. Un oraș de privit”